IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун отново ще става татко. Пак от бивша приятелка

26 август 2019 16 30

Музикантът и Амика Харис ще се радват на бебе през есента

Снимка: Reuters

Крис Браун отново ще става баща. Оказва се, че неговата бивша приятелка Амика Харис очаква момченце. 30-годишният певец вече има 5-годишна дъщеря Ройълти от друга своя бивша приятелка - Ния Гусман.

С Харис се раздели по-рано тази година, но все пак двамата са в добри отношения и са решили да гледат заедно детето си, пише TMZ.com. Рапърът и Амика очакват бебето да се роди тази есен.

През месец юни Крис намекна в социалните мрежи, че очаква отново да стане татко, споменавайки за Амика като за майка на бебето му. Миналата година той се съгласи значително да увеличи детската си издръжка за Ройълти. Изпълнителят на хита "Loyal" плащаше на Ния Гусман 2500 долара месечно за дъщеря им. Музикантът склони също да купи къща за Ния и да плати над 100 000 долара за съдебните й разноски.

 През септември 2018 г. певецът увери, че Ройълти ще се разглези, ако той увеличи детската й издръжка в съответствие с исканията на Ния.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари