IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фотошоп и хоп – Гущерова по-висока

9 октомври 2019 14 40

Предизвика поредната дискусия за корекцията на снимките

Facebook

Колко е висока Светлана Гущерова? Този въпрос стана особено актуален след като фенове на модела я хванаха да използва фотошоп. Публикувайки последните си снимки във Facebook, тя предизвика поредната дискусия за това защо родните звезди често си коригират кадрите.

На една от снимките, на която младата майка е по черен бански, си личи, че са ѝ удължили изкуствено краката с помощта на програма. След това изниква и друг въпрос: „Колко пък да е висока?“.

По-находчивите от последователите на плеймейтката в социалната мрежа не ѝ спестиха критиките.

 

„С фотошоп програма си е удължила краката. Не е възможно 168 см джудже да има такива дълги несъразмерни крака. Трябва да ви забранят фотошопа... Прекалявате.... На живо не може да те познае човек“, написа мъж под снимката, на която Гущерова се държи за главата. Друг пък посочва, че гледайки я, на него му иде да направи същия жест с ръцете, невярващ на случващото се. 

Светлана се обясни в любов на Гущеров

„Правят си фотошоп и си удължават краката, защото наяве са ниски и късокраки. Това поражда комплекси в тях. Те не могат да се възприемат такива,каквито са всъщност. Големите красавици. Коя от тях се осмели да си направи селфи без грим. Без екстеншъни??? Всички са еднакви. Някак си станаха безинтересни и скучни. Колко по-красиви и естествени жени има от нея...“, коментира друг фен на Светлана. 

Все пак, измежду негативните реакции след най-новата фотосесия на Гущерова, се намират и няколко положителни похвали за красотата и чара ѝ. 

Много български звезди използват фотошоп, за да изглеждат перфектно на снимките си. Някои обаче пропускат някои важни детайли, с които кадрите им изглеждат по-скоро комично
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари