IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хавиер Бардем, Чанинг Тейтъм и още звезди, които са били стриптийзьори

13 октомври 2019 11 00

Преди холивудската слава, те са забавлявали публиката от друга сцена

Снимка: iStock

Светът е пълен с талантливи актьори, музиканти, певци, които изпълват зали и кино салони със своите изпълнения. Имената им бързо се превръщат в нарицателно за успех и те си печелят световна слава, която им осигурява и добър финансов статус.

Холивуд пък е мястото, където точно такива таланти се откриват и опитват да пробият в индустрията. Преди обаче да получат звезда на Алеята на славата, е трябвало да се издържат по друг начин. Някои са били продавачи, други са помагали в театри или пък в семейния бизнес. Има и такива обаче, които отново са били на сцена, но малко по-различна от тази, на която се изявяват в момента.

Става въпрос за хората, които са били екзотични танцьори в миналото. Тук попадат хора като Чанинг Тейтъм, Карди Би, Хавиер Бардем и дори Лейди Гага. Те са работили, за да изкарват прехраната си и всеки от тях е признавал в интервюта, че това е бил единственият начин да оцелеят.

Вижте в галерията известните личности, които преди да стъпят на голямата сцена, са печелили пари с танци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари