IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Лиъм Хемсуърт с ново гадже. Колежка е

14 октомври 2019 10 40

Актьорът бе забелязан с Мадисън Браун

Снимка: Кадър от YouTube

След като Майли Сайръс се раздели със съпруга си Лиъм Хемсуърт и се появи с ново гадже, ето че и актьорът показа, че не си губи времето.

Звездата от „Игри на глада“ бе забелязан да се разхожда в престижния квартал Манхатън с тайнствена непозната. Двамата се държаха за ръце и дори хапваха заедно в заведение, отбелязва OK Magazine.

Избраницата на Хемсуърт се оказа 22-годишната актриса Мадисън Браун, която в момента се снима в сериала „Династия“. Двамата бяха забелязани в кафенето Sant Ambroeus, където закусвали заедно. Браун започва кариерата си като модел, а по-късно се снима и във филма „Земя на странници“, където на екрана е дъщеря на героинята на Никол Кидман.

Това е първата поява на австралийския актьор с момиче след раздялата със Сайръс. Новината, че двамата се развеждат дойде през август месец. След това певицата успя да се сближи с Кейтлин Картър, а сега се среща с музиканта Коуди Симпсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари