IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл: Предупредиха ме да не се омъжвам за Хари

27 октомври 2019 10 00

Приятелите на херцогинята не били сигурни за брака й

Снимка: Getty

След излъчването на филма „Harry and Meghan: An African Journey“, наяве излизат все повече страхове, които тревожат кралската двойка. Разбрахме, че Меган Маркъл се е чувствала ужасно заради постоянното следене и грозното отношение на журналистите към нея.

Това обаче като че ли не трогна всички, след което водещата Уенди Уилямс заяви, че херцогинята не трябва да се оплаква, защото много добре е знаела в какво се забърква. „Не се опитвай да получиш съчувствие от нас. Знаеше какво правиш“, казва Уилямс в шоуто си.

Мегън и Хари

Снимка: Reuters

Явно всеки, близък до Меган, е знаел в каква ситуация влиза тя. Във филма, излъчен във Великобритания миналата събота, херцогинята споделя, че много от приятелите ѝ я предупредили да преосмисли решението си. „Близките ми от Великобритания казаха „Сигурни сме, че Хари е чудесен, но не трябва да се омъжваш за него, защото британските таблоиди ще ти съсипят живота“, казва тя пред журналиста Том Брадби.

Тя допълва, че е доста наивна и е смятала, че всичко ще се оправи и таблоидите ще спрат да я тормозят. „Знаех, че няма да е лесно, но поне се надявах журналистите да пишат истини за мен. Точно това се превръща в непреодолим момент за мен“, допълва Меган.

Мегън и Хари

Снимка:Reuters

Водещата Уенди Уилямс, след като упрекна Маркъл, я посъветва да замине със семейството си за Америка. „Преместете се в Америка и живейте части от годината в Африка, както желаете“. Според нея, така Хари и Меган ще избегнат бремето на кралския живот и писанията на британските таблоиди.

Трудно ли ти е, Меган Маркъл? Ами да се сменим!

Разбира се, това няма как да се случи, защото и двамата имат задължения към короната, които не могат лесно да бъдат пренебрегнати. За сметка на това обаче Хари вече се е заел да отвърне на удара на журналистите и ще прибегне към съдебни дела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари