IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари с филм за Африка

15 октомври 2019 10 40

Кралската двойка ще покаже всичко от пътуването си

Снимка: Getty

Само преди няколко дни херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари се завърнаха от 10-дневното си пътешествие до Африка. Компания им правеше синът им Арчи, който напусна за първи път границите на Великобритания. Там той открадна сърцата на всички, а приликата му с Хари е безспорна.

Въпреки че всяка една стъпка на кралската двойка беше широко отразявана, сега феновете ще могат да видят по-лични моменти на семейството, които медиите не са успели да запечатат. Точно така, Меган и Хари пускат документален филм тази неделя.

Африка

Снимка: Getty

Името му е „Harry and Meghan: An African Journey“ и ще бъде излъчен по английската телевизия ITV. В него херцозите говорят с журналиста Том Брадби за каузите, които са им най-близки до сърцето, както и затова какво е да си кралски представител в днешно време.

„Беше приключение, но невинаги беше това, което очаквах“, казва Брадби в излъчения трейлър. „Историята за времето им в Африка се отнася до работата им, личното щастие, но също така говорим за натиска и какво се крие зад сериозните им изражения“, допълва журналистът.

Африка

Снимка: Reuters

Точно в Африка, Хари за първи път се обърна към медиите, които в последно време са взели на прицел Меган Маркъл. Той призова за повече разбиране и толеранс от страна на журналистите.

„Нарушават се човешки принципи с тази пропаганда, особено когато тя е лъжлива и целенасочена. Независимо че се опитваме да бъдем силни, както повечето от вас виждат, не мога да ви опиша колко болезнено е всичко това“, казва принцът.

Семействата на принцовете Хари и Уилям отново заедно

Кралската двойка обяви, че ще вземе мерки и ще съди таблоидни издания като The Mail on Sunday, след като вестникът публикува писмо от Меган, написано до баща ѝ. Няколко дни по-късно беше заявено, че и Хари ще съди Sun и Daily Mirror за това, че са му хакнали телефона.

Африка

Снимка: Getty

„Harry and Meghan: An African Journey“ ще бъде излъчен тази неделя (20.10) от 21:00 местно време по британската телевизия ITV.

Кралският протокол, който невинаги понася на Меган и Хари. Кога го нарушават?

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари