IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модните визии на Меган в Африка

27 септември 2019 14 30

Херцогинята впечатли с избора си на тоалети

Меган Маркъл е на 10-дневно посещение в Африка заедно със съпруга си принц Хари и синът им Арчи. Кралското семейство кацна в Кейптаун в понеделник и оттогава посещават различни организации, изнасят речи за правата на жените и се срещнаха с архиепископ Дезмънт Туту.

Освен че светът беше пленен от първата визита на малкия Арчи и огромната му прилика с принц Хари, някои фенове забелязаха и модните тоалети на Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс беше забелязана да носи дрехи, които са на африканска модна марка, както и дизайни, които се доближават до тези на покойната принцеса Даяна.

Меган започна пътуването си из Африка с рокля, която струва едва 85 долара. Дизайнът беше на модна марка от Малави, с което херцогинята изрази уважение към дестинацията, която посещава. Това не е първият такъв избор на Меган.

Африка

Снимка: Reuters

Когато беше на посещение в Австралия, тя заложи на местни дизайнери, което ѝ спечели уважение дори и от самата Ана Уинтур.

След това Меган се преоблече в синя рокля за вечеря с принц Хари в Кейптаун. Феновете веднага забелязаха, че това е същият тоалет, носен от Маркъл по време на визитата ѝ в Тонга, когато още беше бременна с Арчи.

Вторият ден от пътуването ѝ беше белязан с малко по-обикновен външен вид. Тя заложи на дънково яке и риза, които са от нейната собствена линия, пусната само преди няколко седмици. Разбира се, тоалетът веднага беше сменен за другия кралски ангажимент, където Меган се срещна с местните и поговори с тях за проблемите на общността.

Африка

Снимка: Reuters

Тогава тя се появи с рокля в маслинов цвят, която е направена от рециклирана материя. В добавка към визията си, херцогинята сложи и цвете зад ухото си, което ѝ беше подарено от фен. За посещението си в местната джамия, Меган покри главата си с шал. Визията веднага беше свързана с тази на принцеса Даяна от посещението ѝ в Пакистан през 1996 година.

За първата официална визита на малкия Арчи, Меган избра да се съчетае със сина си. Той беше облечен в небесносиньо костюмче, а майка му носеше почти същия цвят рокля. Двамата, заедно с принц Хари, се срещнаха с архиепископ Дезмънт Туту, а приликата на Арчи с принц Хари няма как да бъде пренебрегната.

Арчи

Снимка: Reuters

За срещата си с деца в детски център, херцогинята се преоблече в удобен черен гащеризон, който комбинира със златни обици и прибрана коса.

Остават още няколко дни от пребиваването на семейството в Африка и сме сигурни, че Меган отново ще впечатли с визия.

Меган Маркъл с емоционален поздрав към Хари

Пуснаха в продажба колекцията на Меган Маркъл

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари