IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни като Ариана Гранде, Кайли като Мадона: Звездни костюми за Хелоуин

30 октомври 2019 08 40

В Америка вече започнаха партита по случай страшния празник

Снимка: Instagram

Хелоуин чука на вратата и това означава, че звездите започват да се състезават за най-добрия костюм тази година. Историята на празника датира още от ерата на келтите, които празнували своята Нова година Сауин в края на октомври.

Местните вярвали, че в нощта срещу празника починалите през отиващата си година навестяват земята в търсене на живи тела, в които да се вселят. За да се предпазят, келтите гасели огъня в огнищата си и се опитвали да изглеждат колкото се може по-страшно – обличали животински кожи с надеждата да изплашат духовете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

С напредването на времето обаче хората започнали да не вярват толкова много в тази история и приели Хелоуин като празник на костюмите и ден, в който всеки може да бъде какъвто си поиска. Най-малките ходят от врата на врата в търсене на лакомства. Ако някой си позволи да не отвори вратата или пък да им откаже бонбони, е подложен на някакъв номер.

Известните личности също не пропускат да отбележат празника, като сред тях се наблюдава надпревара за най-добър костюм. Те често присъстват на няколко партита за Хелоуин като сменят облеклото си за всяко от тях.

В галерията може да видите някои от тазгодишните костюми и да решите коя звезда се е справила най-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари