IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл наруши протокола, даде интервю

4 ноември 2019 14 30

Тя не се притеснява от неодобрението на хората

Reuters

Меган Маркъл за пореден път наруши протокола, давайки интервю за британската преса. По време на посещението ѝ в сладкарница, подкрепяща жени в неравностойно положение, тя отговори на няколко въпроса на журналист на „The Telegraph“.

На запитване какво мисли за неодобрението на британците към нея, съпругата на принц Хари посочва, че не иска хората да я обичат и харесват, а по-скоро желае един ден да бъде чута и разбрана.

„Едно от нещата, които разбрах, откакто съм тук (във Великобритания), е че хората, където отивам, винаги имат определени очаквания“, каза Меган и уточни, че тя просто се старае да бъде спокойна и да се държи добре, като се абстрахира от настроенията към нея.

„Защото в края на деня всички сме с жени“, добавя Маркъл.

Говорейки за безплатните курсове по сладкарство, Маркъл посочи, че може би нейният и животът на жените в неравностойно положение, които ги посещават, са съвсем различни. По думите ѝ, те си приличат по това, че имат едни и същи надежди, страхове и чисто женски неща, които харесват.

Меган посочи още пред изданието, че тя е насърчила принц Хари да говори за психичното си здраве и проблемите, които е имал след смъртта на майка си.

Според „The Telegraph“, Хари и Меган едва ли ще се преместят да живеят в САЩ, независимо от твърденията в медиите, че те не издържат на натиска и най-вероятно ще го направят.

По-рано херцогът и херцогинята на Съсекс заведоха дело срещу британски таблоиди, публикували писмо на Меган, изпратено до баща ѝ Томас Маркъл.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари