IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс – жената, която може да се грижи за себе си

10 ноември 2019 11 00

Звездата се появи на корицата на сп. Shape

сп. Shape

„Истински вярвам във важността на това да се грижиш за себе си и да бъдеш свой приоритет. Можеш да бъдеш най-пълноценен за важните хора в живота ти, ако се грижиш за себе си. И аз го правя“. Това казва Кейти Холмс пред Shape Magazine. Звездата, която скоро не бе давала интервю, в което говори за личния си живот, се появи на корицата на изданието.

Актрисата изглежда невероятно в сребриста рокля с тънки презрамки.

По повод това как прекарва свободното си време, бившата на Том Круз споделя, че всеки ден отделя по 20 минути за себе си. Тогава взима лист и химикалка и написва нещата, за които е благодарна.

„Правя това, слушайки приятна музика. Това е моята ежедневна медитация“, обяснява тя.

Холмс говори открито и за отглеждането на своята дъщеря Сури. Момичето, което вече е на 13, е плод от връзката ѝ с известния актьор, който след раздялата им не се интересува много от детето.

„Много сме близки. Прекарваме много време заедно, понякога дори си правим общи тренировки. Чувствам се благословена да имам такава специална дъщеря. Това е най-прекрасният подарък, най-голямата привилегия, която някога съм имала – да бъда нейната майка“, споделя Кейти, за която не е проблем, че само тя полага грижи за детето.

И тъй като скоро не сме виждали актрисата на големия екран, тя обяви, че ще имаме възможност, защото скоро ще излезе хорърът „The Boy II“.

Още снимки от фотосесията на Кейти Холмс може да видите в нашата галерия:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари