IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ах, Бахами! Теди Бургазлиева на екзотична ваканция!

21 ноември 2019 12 30

Мис България 2002 празнува меден месец със закъснение

Снимка: Instagram

Теодора Бургазлиева е на меден месец със съпруга си – Симеон Иванов. Двамата почиват на екзотично място – Бахамите, пише Teenproblem.net

Мис България 2002 съобщи, че те са отишли на меден месец чак 2 години след сватбата. Красавицата публикува снимки от ваканцията им в Instagram.

„Меден месец на Бахамите (2 години и 2 деца по-късно). Благодаря ти, любов моя, че винаги правиш така, че мечтите ми да се сбъднат. Пожелавам на всички ви шанса да посетите това място! Това е земен рай!“, написа Теодора в социалната мрежа.

Тя и Симеон имат близнаци – Раян и Ема. Теди роди през септември 2018 г. През тази пролет тя разкри, че по време на бременността е качила цели 30 килограма.

„Докато бях бременна с близнаците, качих 30 килограма. Лекарят ми ме окуражаваше да ям повече, защото повечето близнаци се раждат преждевременно и теглото им често е под 3 килограма. Аз се храних по много, по 3 пъти на ден. Диетолог ми помагаше да избирам ястията, които са полезни за мен и за моите бебета. Тогава не мислих за това как ще се върна във форма“, посочи тя.

Но само за 8 месеца е успяла да си възвърне стройната фигура и е свалила всичките качени килограми.

Кадри от екзотичната почивка на Теди Бургазлиева можете да разгледате в Teenproblem.net

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари