IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 звезди, които не пият алкохол

24 декември 2019 16 30

Известните личности, които не близват

Снимка: Reuters

Предстоят празниците около Коледа и Нова година, събират се много почивни дни, масово хората се отпускат и прекарват голяма част от деня си в компанията на близки и приятели.

Това е периодът от годината, в който като че диетите са далеч от дневния ред, а празничните наздравици са нещо редовно.

Изненадващо обаче, много хора избират да не консумират никакъв алкохол и официалните почивни дни не са изключение.

Не са малко и звездите, които твърдо оставят алкохола настрана и много рядко или почти никога не можете да ги видите с пиене в ръка.

Кои са известните личности, които не консумират алкохол? Вижте 7 от тях.

1. Ким Кардашян

Многобройните ангажименти, отглеждането на три деца и Кание Уест за съпруг? Сигурно ви се струва като натоварен режим, който заслужава отделяне на няколко минути на спокойствие с хубава чаша вино например. Е, не и за Ким Кардашян. Риалити звездата твърдо отказва алкохол, като оказва се, никога не е харесвала спиртните напитки.

Ким Кардашян

2. Дженифър Лопес

Перфектно тяло, чиста кожа и славата на жена, която не се променя дори грам с годините – това са едва част от нещата, за които се възхищаваме на Дженифър Лопес. Оказва се, че здравословният начин на живот за изпълнителката е нещо, което тя стриктно следва. През 2003 година тя сподели пред InStyle, че алкохолът съсипва кожата и по тази причина тя изобщо не консумира алкохол, освен ако не вдига тост, когато си позволява едва глътка шампанско.

Дженифър Лопес

3. Блейк Лайвли

Една от най-любимите актриси на всички, гледали „Клюкарката“, дължи чистата си кожа и перфектната си форма на строг режим. Блейк Лайвли стои далеч от алкохол, като самата тя казва, че живее много „чисто“.

Блейк Лайвли

4. Леона Луис

Певицата многократно е споделяла, че не харесва вкуса на алкохола, затова стои далеч от напитките с градуси. За разлика от Дженифър Лопес, която понякога си позволява глътка шампанско, нейната колежка Леона Луис вдига наздравица само с безалкохолно шампанско.

Леона Луис

5. Наоми Кембъл

Супермоделът си е супермодел и всички съвети, които той дава – трябва да бъдат приложени! Наоми Кембъл споделя, че въздържането от алкохол я прави много по-щастлива. Красавицата разказва с охота, че се е решила да откаже напълно алкохола през 2013 година.

Наоми Кембъл

6. Кристина Ричи

Актрисата споделя, че макар като тийнейджърка да е консумирала алкохол, в крайна сметка е решила да го откаже напълно. Според Кристина Ричи, напитките с градуси не са добри за живота ѝ и определено не съжалява за решението си.

Кристина Ричи

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари