IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Дженифър Лопес заедно на екран

6 ноември 2019 18 00

Новината потвърди самата риалити звезда

Снимка: Instagram

Ким Кардашян-Уест ще премине от малкия към големия екран. Риалити звездата, станала популярна с шоуто „Животът на Кардашян“, потвърди слуховете, че ще участва в нов филм и ще застане рамо до рамо с Дженифър Лопес.

Кардашян призна, че в момента се готви проект, в който двете дами ще участват. „Това ще е първата ми колаборация с Дженифър Лопес. Много съм развълнувана“, добави милиардерката. Тя казва, че е научила всичките си реплики и е готова за работа.

Засега няма повече яснота около филма, но Ким вече има опит с големия екран. Тя се е появявала на няколко пъти в големи проекти, включително и „Бандитките на Оушън“, където успя да се докосне до звезди като Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Хелена Бонъм Картър и други. 

Лопес и Кардашян са се срещали и преди. През декември 2018 година певицата гостуваше на милиардерката и двете си направиха киновечер. Тогава Ким сподели с феновете си, че това е сбъдната мечта за нея и се чуди какво да облече. 

„Гледах я и копирах от нея – какви обувки носи тя, какъв грим си слага, каква ѝ е прическата. Бях обсебена от стила на Дженифър“, признава съпругата на Кание Уест. Засега обаче пътищата на двете се разминават, тъй като Лопес снима филма „Marry Me“, в който участва с певеца Малума, а Кардашян работи над риалити предаването си.

Ким Кардашян с дзен парти

Какъв ще е общият им проект и кой друг ще участва в него, тепърва ще разберем. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари