IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди Коледа: Адел откри любовта

16 декември 2019 15 00

Певицата е забелязана с известен продуцент

Reuters

По всичко личи, че тази Коледа Адел няма да бъде сама. Според информация на световните медии, певицата излиза с известен продуцент.

Източник на „The Mirror“ посочва, че изпълнителката се запознала с Джонатан Хай преди няколко месеца. Двамата се срещнали за първи път в звукозаписното студио „Quad Recording Studios“ в Ню Йорк и искрите между тях бързо пламнали.

Според близки до Адел, в началото тя била по-резервирана към Хай, който не се отказал и настоятелно я ухажвал докато тя склонила да излезе с него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

„Неочаквано я срещнах в асансьора на „Quad Studios“. Между нас се създаде мигновена връзка. Тя ме заплени с тежкия си британски акцент и оттогава не спирам да я ухажвам. Истинска магия. Също така подписахме договор с лейбъла „Fat Beats“ и ще работим заедно по нова музика. Нищо от това нямаше да се случи, ако не бях срещнал и не се бях влюбил в момичето от Лондон“. Това разказва  Джонатан в едно от последните си интервюта, като изтъква, че е намерил жената на живота си. Но не уточнява как се казва тя. 

В какво се крие промяната на Адел?

Певицата, която по-рано тази година бе свързвана с рапъра Скепта, работи съвместно с продуцента по новия си албум.  

Само за няколко месеца след развода със Саймън Конеки, Адел е видимо променена. Певицата отслабна драстично и започна да ходи на повече светски събития. 

 


 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари