IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мама, татко... Коя е първата дума на принц Луи?

16 декември 2019 14 30

Детето смаяло Уилям и Кейт

Reuters

Коя е първата дума на принц Луи? Няколко дни след като Кейт Мидълтън сподели, че най-малкият ѝ син е проговорил, тя разкри коя е първата дума, която е изрекъл.

Мама, татко, баба... Не, Мери Бери е името, което наследникът на херцога и херцогинята на Кеймбридж произнесъл наред с думата „Аз“ и смаял родителите си.

„Една от първите думи на Луи беше „Мери“, тъй като точно на неговата височина са всички мои книги за готвене“, това посочи Кейт по време на снимките на „A Berry Royal Christmas per Town & Country“ – част от празничните издания на готварското шоу на популярната Мери Бери.

Заради увлечението по готвенето на майка си и това, че тя постоянно говори за известната кулинарка, детето бързо запомнило името ѝ.

„Децата наистина са очаровани от лица, а вашето лице е на всичките ви книги. Затова той сочи с пръст и иска да каже: „Това е Мери Бери“, обяснява тя на водещата.

По думите на гордата майка, ако принц Луи види тв водещата на екрана, той веднага ще я познае.

В празничния епизод, който ще бъде излъчен по BBC тази вечер, Уилям, Кейт и Мери Бери изпробват популярни британски рецепти. Тримата съставят и сготвят специално меню за доброволци, които работят в приюти за бездомни през декември.

Пред камерата херцогинята на Кеймбридж разкрива кои са любимите коледни десерти на децата ѝ. 

От официалната пресслужба напомниха на последователите на Уилям и Кейт в Instagram да не пропускат да гледат тяхната телевизионна изява. Там споделиха и няколко снимки от коледния прием, който двамата правят за доброволците, които работят за различни благотворителни каузи по Коледа. 

Меган се отдалечава, а кралица Елизабет все по-близка с Кейт

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари