IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подаръци за Коледа - какво получиха звездите тази година

30 декември 2019 14 30

От куче до огромна къща

Снимка: Reuters

Коледа вече мина и сега е време да видим кой какво е получик от Добрия старец. Някои от звездите наистина се постараха да зарадват близките си с невероятни подаръци, които трудно можеха да се поберат под елхата. Разбира се, всички се похвалиха с новите си придобивки в социалните мрежи и накараха доста от феновете да им завидят.

Подаръците бяха най-различни, включително куче, дрехи, къща, пръстени и странни колиета. Вижте какво си подариха звездите тази Коледа.

Семейство Бекъм

Известният род Бекъм прекара Коледа заедно, както повелява традицията. Дейвид, Виктория и четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър не пропуснаха да споделят снимки в социалните мрежи от празника и да зарадват феновете си за празника. Това, което наследниците на Дейвид и Виктория намериха под елхата, беше малко кученце, с което домашните любимци на семейството стават 3.

Новият член на род Бекъм се казва Сейдж и веднага беше представен на широката публика в социалните мрежи. "Малката Сейдж беше посрещната в семейството тази коледна сутрин", написа Дейвид под снимка на дъщеря си Харпър, която прегръща кученцето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от bb (@brooklynbeckham) на

Разбира се, съпругата му не остана по-назад и сподели снимка на най-големия си син - Бруклин, който щастливо и гушнал Сейдж. "Новият член на семейството", пише бившата спайска. 

Приянка Чопра и Ник Джонас

Явно двамата не обичат малките подаръци. Приянка Чопра-Джонас се похвали в социалните мрежи, че съпругът й Ник Джонас я е зарадвал с моторна шейна. На снимките се вижа, че актрисата е повече от доволна и няма търпение да се разходи с новата си придобивка.

"Дядо Коледа дойде с мой Батмобил!! Съпругът ми ме познава толкова добре! Благодаря ти, скъпи! Обичам те!", написа Чопра под серия от снимки. Тя и Ник прекараха Коледа в Калифорния, където имаше достатъчно сняг, за да бъде изпрована шейната. 

Майли Сайръс

Годината за Майли Сайръс беше доста шеметна. Изпълнителката се омъжи за Лиъм Хемсуърт, но съвсем скоро двамата се разведоха. След това тя беше във връзка с блогърката Кейтлин Картър, но за кратко. Сега Сайръс е щастлива в прегръдките на музикантът Коди Симпсън, с когото прекара и Коледа.

Именно той я зарадва със странен подарък. Симпсън подари на любимата си колие със златен череп. "Високо качество за моята кралица", написа той под снимка, на която се вижда бижуто. Какво е получил Коди в замяна, все още не е ясно.

Децата на знаменитостите: Колко струват подаръците им?

Кание Уест и Ким Кардашиян

Двойката, която може да си позволи почти всичко реши тази година да зарадва едно от децата си с част от историята. Кание и Ким подариха на най-голямата си дъщеря Норт Уест якето на Майкъл Джексън, което той носи на 65-ия рожден ден на актрисата Елизабет Тейлър в Лос Анджелис. 

Сумата, която семейство Уест са дали, възлиза на близо 66 хиляди долара. Тъй като якето е голямо за Норт, то ще бъде прекроено и ръкавите ще бъдат скъсени. С растежа на дъщерята на Ким и Кание, дрехата отново ще бъде преправяна, за да бъде по мерките на Норт. 

Това обаче не беше всичко. Най-голямото от децата на Уест се сдоби и с бялата шапка на Джексън, която изпълнителят носи във видеото си "Smooth Criminal". По нея има дори и отпечатъци от грим на самия Майкъл. 

Кайли Дженър

Разбира се, другата представителка на клана Кардашиян-Дженър също не остана по-назад и зарадва детето си с огромни подаръци. Кайли Дженър подари на дъщеря си Сторми диамантен пръстен, който е направен специално за пръстите на 22-месечното дете.

И тъй като трябва да имаш и хубав дом, в който да си складираш диамантите, Сторми получи от баба си Крис Дженър и огромна куклена къща с истински размери. Тя се простира на два етажа, има климатик и дори балкон. Във видео, публикувано в Ютуб, Кайли споделя, че и тя е имала такъв подарък, когато е била малка.

Какви подаръци са радвали и разочаровали звездите като малки?

Крис Браун

Рапърът, който наскоро стана татко за втори път, реши да не прави избор вместо дъщеря си, а да я остави тя да си избере подаръка. Крис Браун даде на 5-годишното си момиченце куфарче с пари, за да може Роялти сама да реши какво да си купи за новата година. 

Не се знае точната сума, с която Браун е зарадвал дъщеря си, но клип с отварянето на подаръка се появи в социалния профил на малката Роялти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари