IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага с нова любов

2 януари 2020 14 50

Изпълнителката прекара Нова година с мистериозен мъж

Снимка: Reuters

Нова година, нова любов. С това мото започва 2020-а изпълнителката Лейди Гага, която беше забелязана в прегръдките на мистериозен мъж, с когото посрещна и новото десетилетие. В новогодишната нощ певицата посети Лас Вегас, където папараци успяха да я хванат да се разхожда с мъж под ръка.

Снимките веднага обиколиха интернет, а на тях се вижда, че Гага е облечена със златна вечерна рокля и носи розова перука. Човекът до нея пък заложи на малко по-неофициален вид и носи черна риза, дънки и черни маратонки.

Лейди Гага направи и специално изпълнение в Лас Вегас няколко часа преди часовникът да удари 00:00 часа в закрит амфитеатър на базата на парка MGM. След това тя се премести в ресторанта на комплекса, където заедно с Брайън Нюман изпълнява песента „Fly Me to the Moon“.

Именно там Гага посреща новата 2020 година заедно с мистериозния мъж. Двамата не подминали и традицията и точно в 00:00 се целунали, за да започнат романтично десетилетието. 

Мъжът не е познат на широката публика, но някои от медиите в Лас Вегас твърдят, че той се казва Майкъл. Това е първият мъж, с когото Гага е забелязана след като се раздели с годеника си Кристиян Карино. Въпреки че беше свързвана с актьора Дан Хортън, изпълнителката заяви, че е необвързана.

Дали мъжът от Лас Вегас е новата любов на Лейди Гага, тепърва остава да разберем. 

Лейди Гага проговори за романса с Брадли Купър

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари