IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага с празнично настроение в устните

21 ноември 2019 17 30

Певицата има червило за вас, дами!

Instagram

Казват, че всяка жена трябва да има яркочервено червило, малка черна рокля и парфюм с аромат, който да кара мъжете да се обръщат след нея. Тази комбинация е вечна, но не става за всеки повод. Ето защо ние бихме казали, че всяка уважаваща себе си купонджийка трябва да разчита както на парти аутфита, така и на по-специалния грим.

Риана изпя „Shine bright like a diamond“, а колежката й Лейди Гага сякаш иска да каже това с най-новия продукт от нейната серия. Да, вече все повече звезди почнаха да правят козметика и да, тя има страхотно червило за вас, дами!

Подобно на други известни марки, които вече пуснаха празничните си серии, Лейди Гага показа червеното червило със страхотен блясък, което всяка жена трябва да притежава за предстоящите празници. От 19 ноември Haus Laboratories Sparkle Lipstick вече е налично в официалния сайт на бранда.

Освен червилото, което става както за купон в петък вечер, така и за коледно-новогодишните празници, Гага представи и 6 различни нюанса на течно червило, както и моливи за по-плътни и обемни устни. В празничната ѝ колекция има още очна линия, сенки и други. 

Разбира се, за да промотира по най-добрия начин новото си червило, изпълнителката, която получи три номинации за наградите „Грами“, е заснела специална фотосесия. На част от кадрите тя е облечена с официална рокля с пера, за да покаже, че артикулът е идеален за предстоящите празници. 

Haus Laboratories Sparkle Lipstick е част от лимитирана серия на Лейди Гага и цената му е 30 долара. От 13 декември то ще се продава в Европа, Мексико, а скоро и в Япония. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

A.J. ( преди 3 години )
Отдавна не бяха писали за нея, променила се е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар