IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Гордън, бившият приятел на дъщерята на Уитни Хюстън, почина на 30 години

2 януари 2020 15 00

Причината за смъртта е свръхдоза

Снимка: Reuters

Ник Гордън, който беше приятел на Боби Кристина-Браун, е починал на 30 години. През 2015-а той беше обвинен за причиняване на смъртта на Браун, която беше намерена във ваната си с наркотици в организма. Причината за смъртта на Гордън също е свръхдоза.

Тъжната новина потвърждават и от семейството на Ник, а близките му споделят пред „People“, че Гордън се е борил със зависимостта си дълго време. Адвокатът му също изрази своите съболезнования към роднините на клиента си и твърди, че за момента причината за смъртта все още се изяснява, но „мога да кажа, че беше много тежко да гледам как наркотиците разбиват една група от приятели, всички от които бяха обичани и с невероятен потенциал“.

Източници споделят пред „Daily Mail“, че Гордън е получил няколко инфаркта на 31 декември и е бил приет по спешност в болница. 

Ник Гордън е познат на обществото като приятелят на Боби Кристина-Браун. Той и дъщерята на легендарната Уитни Хюстън започват връзка през 2012 година след смъртта на изпълнителката. Историята на Гордън със семейството на Хюстън обаче започва още когато той е на 12 години и се мести да живее в техния дом.

Три години след като Хюстън умира от свръхдоза, Боби Кристина-Браун също е намерена във ваната си, а в организма ѝ са открити наркотични вещества. Лекарите дълго време се опитваха да спасят живота ѝ, но след 6-месечна кома, Браун умира.

Именно Ник Гордън е обвинен за смъртта на приятелката си, но не му бяха повдигнати криминални обвинения. Вместо това той беше признат като съпричастен към смъртта на Браун и беше осъден да плати близо 36 млн. долара на близките на приятелката си. 

След като Браун е приета в болница, Гордън се появява в шоуто на д-р Фил, където водещият го кара да се запише в програма за лекуване на зависимости. Ник приема, но само след няколко седмици напуска и отново се захваща с наркотиците.

Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжва за брат си

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари