IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

2020 година: Как звездите посрещнаха новото десетилетие

3 януари 2020 16 30

Повечето от тях бяха със семейството си

Снимка: Reuters

Ето че настъпи и второто десетилетие на XX век. По традиция времето между 31 декември и първата седмица на януари, е периодът, в който правим равносметка на отминалата година и започваме да набелязваме цели за настъпилите 12 месеца. Преди да пристъпим обаче към усилената работа и да влезем в реалността, трябва да покажем как сме посрещнали Нова година.

И докато нашите снимки са интересни само за близките ни, ще ви ги спестим и вместо това ще се насочим към известните личности. Разбира се, едно събитие не се е случило, ако не се качи в социалните мрежи, затова и звездите решиха да зарадват своите фенове със снимки от новогодишната нощ.

Повечето от тях обаче прекараха времето със семейството си, а не на щур купон. Сред тях са Джъстин Бийбър, Ким Кардашян, Дженифър Лопес, братята Джонас, Марая Кери и много други.

Джъстин Бийбър

Изпълнителят започва една обещаваща година. Джъстин Бийбър вече пусна на пазара новия си сингъл „Yummy“, а съвсем скоро ще започне излъчването и на документална поредица за живота и кариерата му. 2019-а също не беше лоша за Бийбър. Той се венча отново за Хейли Болдуин, с която сключиха брак на тайна церемония през 2018 година.

Все пак двамата направиха и втора сватба, на която бяха поканени всички близки и приятели. Джъстин дълго време стоя извън светлината на прожекторите, като реши да обърне внимание на психическото си здраве и да прекара време със семейството си.

През 2020-а обаче той отново се завръща на сцената с нов албум, филм и турне из Америка. Колкото до съпругата му Хейли Бийбър, тя остава до него във всеки труден моменти продължава своята бляскава кариера на модел. 

„Моля те, бъди моята новогодишна целувка и когато навърша 80!!!“, пише Хейли под снимка, на която е седнала в скута на своя съпруг. Бийбър, от своя страна, сподели друг фотос, под който написа само „Честита Нова година от семейство Бийбър“.

Ким Кардашян

Риалити звездата избра да пропусне новогодишните партита и замина за Уайоминг със семейството си. Там Ким, Кание Уест и децата им караха ски и се наслаждаваха на снега. „Перфектната Нова година“, пише Кардашян под видео, което сподели в Инстаграм. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @kkwlive на

Разбира се, семейството на Кание и Ким не разчита на хотелски стаи, тъй като имат два имота в Уайоминг. През ноември тази година Уест купи ранчо за близо 15 млн. долара, което се състои от 5 спални, 4 бани, както и три бунгала. 

И въпреки че се намират на доста студено място, Кардашян публикува и снимка от малко по-топли времена, на която се вижда как целува съпруга си. „Много любов през 2020“, написа тя под фотоса. 

Дженифър Лопес

Семейна идилия беше и за Дженифър Лопес и годеника ѝ Алекс Родригес. Двамата прекараха Нова година с децата си в заведение. Там те заедно отброиха оставащите секунди до 2020 година и споделиха няколко кадъра от вечерта.

„Честита Нова година“, написа състезателят по бейзбол под видео, на което се вижда как всички нетърпеливо очакват новото десетилетие. Лопес пък публикува фотос, на който се виждат семейни снимки от новогодишната нощ.

Джорджина Родригес

Джорджина Родригес посрещна новата 2020 година в прегръдките на любимия си Кристиано Роналдо. Двамата публикуваха снимки в профилите си, на които показват колко е силна любовта им. „Честита Нова година. Много здраве и любов на всички“, пожелава Родригес на своите последователи.

Футболистът от Ювентус също не пропусна да поздрави феновете си за настъпването на новото десетилетие. „Честита Нова година, любов моя. Нека 2020-а да бъде изпълнена със здраве, любов, мир и успех за всички“. 

Братята Джонас

Ето хора, които поставят работата на първо място. Джо, Ник и Кевин Джонас бяха едни от изпълнителите по време на шоуто „Dick Clark's New Year's Rockin' Eve“, което се провежда всяка година в Маями. Разбира се, съпругите им също бяха там и се качиха на сцената точно преди часовникът да удари 12.

Приянка Чопра-Джонас, Софи Търнър и Даниел Джонас целунаха любимите си мъже пред погледите на всички. „2019 беше една от най-прекрасните години в живота ми. Нямам търпение да видя какво ще ми предложи 2020-а.“, пише Ник Джонас под снимка, на която е заедно с Приянка след партито.

 
 
 
 

Мегз си мечтае за бебе 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари