IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски експерт: Меган и Хари не мислят за второ дете

7 януари 2020 12 30

В момента те се фокусират върху професионалните си ангажименти

Снимка: Reuters

Веднага щом малкият Арчи се появи на бял свят, феновете на кралското семейство започнаха да залагат кога принц Хари и Меган Маркъл ще решат да имат и второ дете. И докато херцозите на Съсекс се опитват да избегнат темата на всяко официално събитие, то кралският експерт Омид Скобие твърди, че засега двойката не мисли за още наследници.

Вместо това, Хари и Меган ще се фокусират върху кралските си ангажименти и работата си с различни организации. Двойката смята да отдели и специално внимание на Канада, където прекара голяма част от времето си между коледните и новогодишните празници. Меган и Хари за първи път не присъстваха на коледната вечеря на кралицата, което събуди доста съмнения дали двамата не се отдалечават още повече от двореца.

„В Канада херцозите на Съсекс успяха да заредят батериите и да се насладят на времето със сина им Арчи“, казва Скобие пред списание OK. 

Той добавя, че страната е била като рай за двамата, тъй като там рядко били разпознавани и не били притеснявани от фенове и папараци. „Най-вероятно ще ги видим да прекарват повече време тук, както и да започнат някаква инициатива в страната. Може би ще направят турне, но не мисля, че ще започнат да търсят къща“, категоричен е Скобие.

Очаква се съвсем скоро Меган и Хари да се завърнат към кралските си задължения, след като имаха доста натоварена 2019 година. Освен че те се занимаваха с множество организации, двамата бяха подложени и на множество критики, което накара херцозите да си вземат заслужена  почивка.

През септември Меган призна, че се чувства уязвима и се притеснява от постоянния интерес към нея от страна на журналисти и папараци. В документалния филм за пътуването на херцозите до Африка, те споделиха, че са започнали и съдебни битки с различни вестникарски издания, които публикуват лъжливи материали за тях.

Именно тогава Хари призна, че двамата с брат му – принц Уилям, в момента се намират в различни периоди от живота си и не вървят в една посока. През изминалата година херцозите на Съсекс напуснаха и общата кралска фондация, в която участваха заедно с Уилям и Кейт Мидълтън.

И докато Омид Скобие смята, че Меган не бърза с раждането на второ дете, то други кралски коментатори твърдят, че тя усилено мисли в тази посока. Според тях, тя дори е говорила със своите приятелки и им е споделила, че би искала да изкара втората си бременност в родната Америка. 

Кралският протокол, който невинаги понася на Меган и Хари. Кога го нарушават?

Причината – докато е била бременна с Арчи и е стояла във Великобритания, Меган признава, че се е чувствала много самотна и постоянно ѝ е било тъжно без нейните близки и приятели. И докато всичко са само слухове, Меган и Хари съвсем скоро ще трябва да помислят за първия рожден ден на сина им Арчи. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Дани ( преди 4 години )
Стига сте ни занимавали с английските кралски особи'те си имат публика'в нашата страна няма крале има достатъчно проблеми9
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар