IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стриптийзьорка съди Дженифър Лопес за 40 млн.

8 януари 2020 15 00

Причината – ролята на Лопес във филма „Да свалиш Уолстрийт“

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес започна годината по невероятен начин. Тя беше номинирана за награда „Златен глобус“, получи друга статуетка за филма си „Да свалиш Уолстрийт“ („Hustlers“) и през февруари ще я видим на Super Bowl заедно с Шакира.

За съжаление обаче и в живота на Лопес има сътресения. Изпълнителката се озова в центъра на скандал заради филма си „Да свалиш Уолстрийт“, който спечели повече от 150 млн. долара в световен мащаб. Лентата разказва истинската история на група стриптийзьорки, които мамят своите клиенти, за да оцелеят по време на Голямата депресия в САЩ.

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес влиза в ролята на Рамона, която е глава на групата. Играта ѝ беше посрещната много добре от критиците и след като се сдоби с номинация за „Златен глобус“, най-вероятно ще получи такава и за „Оскар“. Освен че е една от героините, Лопес е и продуцент на филма.

Явно обаче не всички са били доволни от това, което са видели на екран. Саманта Барбаш, която служи като вдъхновение за Рамона, съди Дженифър и продуцентската ѝ компания за 40 млн. долара. Именно Барбаш е една от стриптийзьорките, които обират своите клиенти и това кара New York Magazine да напише статия за нея и нейните колежки през 2015 година.

Според обвинението на бившата стриптийзьорка, продуцентската компания на Лопес се е свързала с нея, за да поиска одобрението ѝ за филма. Такова обаче не е било дадено от Барбаш, но все пак „Да свалиш Уолстрийт“ се появява на екран. Също така лентата показва как Саманта злоупотребява с наркотици в дома си, където живее заедно с детето си по онова време.

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Според самата нея обаче, това е напълно невярно и обидно. Според съдебните документи, цитирани от The Blast, Барбаш казва, че „повечето неща във филма са истина, има сцени, които показват г-жа Барбаш като безотговорен човек“.

Саманта съди продуцентската компания на Лопес за 20 милиона долара за нанесени нематериални щети и 20 милиона долара глоба за това, че са използвали личността ѝ без нейното съгласие. Барбаш също така иска съдът да издаде заповед, с която задължава всички копия на филма да бъдат предадени.

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Засега няма официален отговор от Дженифър Лопес или от продуцентската ѝ компания.

Дженифър Лопес: Не ме интересуват парите!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари