IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес с награда за филма си „Hustlers“

4 януари 2020 15 00

Съвсем скоро звездата може да се сдобие и с номинация за „Оскар“

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес започва годината доста успешно. Изпълнителката и актриса получи награда за ролята си във филма „Hustlers“ („Да свалиш Уолстрийт“). Това се случи по време на Международния филмов фестивал в Палм Спрингс.

Лопес спечели приза „Spotlight Award“, който се присъжда на най-ярките личности в киното за изминалата година. Преди нея отличени с приза са били Джулия Робъртс, Руди Мара, Алисън Джени и много други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Разбира се, изпълнителката не беше сама на събитието. Плътно до нея беше годеникът ѝ Алекс Родригес, който очевидно беше горд със своята дама. Двамата приковаха погледите още на червения килим, където Лопес заложи на красива дълга рокля с флорални мотиви, а бейзболистът заложи на традиционния черен костюм.

„Дженифър Лопес е звезда във всяко едно измерение на тази дума и това се вижда от последния ѝ филм“, казват от борда на филмовия фестивал. 

„Hustlers“ разказва за група от стриптийзьорки, които мамят своите клиенти, за да оцелеят по време на Голямата депресия в САЩ. Лопес влиза в ролята на Рамона, която е глава на групата, а играта ѝ беше посрещната повече от добре от критици и фенове. Най-вероятно изпълнителката ще се сдобие и с номинация за „Оскар“. 

Джей Ло е и продуцент на филма, който спечели повече от 150 млн. долара в световен мащаб. Компания на изпълнителката в лентата правят актрисите Констанс У, Кики Палмър, Лили Ранхарт, Джулия Стайлс, както и изпълнителката Карди Би. 

„Този филм е създаден с толкова много любов и труд. Затова и това признание тази вечер е като сбъдната мечта“, каза Лопес след като получи наградата си. 

Тайните на Джей Ло за перфектна кожа

Това обаче е само началото за изпълнителката. На 5 януари ще бъде и церемонията „Златен глобус“, където е номинирана за най-добра актриса за поддържаща роля. След това Лопес ще бъде и част от шоуто Super Bowl заедно с Шакира. 

Въпреки че събитието е толкова близо (3 февруари), изпълнителката не издава никакви детайли около него. „Мога да кажа само, че репетираме. Започнах да се подготвям през декември и в момента сме в много сериозен период от процеса“, казва тя на червения килим в Палм Спрингс.

„Ще се опитаме да направим най-доброто шоу, което някога сте виждали“, закани се Лопес пред феновете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари