IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Готова съм за още деца

7 декември 2019 14 00

Изпълнителката е „Човек на годината“ на „People“

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес винаги е споделяла, че семейството е най-важно за нея. Тя не спира да публикува снимки на близнаците си Еме и Макс, които се раждат от брака ѝ с Марк Антъни. Въпреки че двамата изпълнители се развеждат, те поддържат близки отношения и са превърнали децата си в приоритет.

В момента Лопес е сгодена за спортиста по американски футбол Алекс Родригес, който също има две деца от предишен брак. Ела (11) и Наташа (15) нямат никакъв проблем с избраницата на баща си и дори често прекарват време с изпълнителката. „Станахме си доста близки. Когато с Алекс се сгодихме, те бяха много щастливи“, казва Дженифър пред списание „People“.

И въпреки че отглеждането на четири деца може да изглежда трудно за някои, Лопес не крие надеждите си за увеличаване на семейството. „Не знам какво е намислил Господ, но искам да опитам. Отворена съм към тази идея“, добавя тя.

Изпълнителката признава, че близнаците Еме и Макс сериозно са променили живота ѝ. „Раждането им ме насочи в съвсем различна посока. Не се грижех много за себе си и сърцето си. Децата сякаш ме накараха да се науча на обратното, тъй като почувствах толкова голяма отговорност и любов към тях. Знаех, че трябва да съм по-добра“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Тази година беше изключително натоварена за Лопес. На 7 юни започна турнето ѝ It's My Party, което се проведе в САЩ, Канада, Тел Авив и Санк Петербург. Но това не попречи на изпълнителката да прекара всяка свободна секунда с децата си.

„Опитваме се да отглеждаме децата си и заедно с това да преследваме нашите мечти. Това обаче не означава, че ние не ги напътстваме или не присъстваме в живота им. Те са нашият най-голям приоритет“, добавя една от жените, наградени с „Човек на годината“ от списание „People“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Тайните на Джей Ло за перфектна кожа 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари