IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеф Безос и Лорън се появиха за първи път официално като двойка

20 януари 2020 17 40

Двамата позираха на събитие в Мумбай

Снимка: БГНЕС

Точно преди година бившата телевизионна водеща Лорън Санчес и основателят на Amazon Джеф Безос извадиха наяве своя романс. Въпреки това едва преди дни те за първи път се появиха официално като двойка.

Допреди няколко години никой не си представяше, че ще се стигне до развод между Джеф и вече бившата му съпруга Макензи. Въпреки това, след 25 години брак, двойката се раздели и си имаше причина.

Безос се влюби в тв водещата и реши да прекрати отношенията си с Макензи. Разводът му струваше 38,3 милиарда долара. Санчес също подаде молба за развод.

Година след началото на аферата им, Безос и Санчес се появиха официално като двойка. Двамата позираха пред фотографите на събитието Amazon Prime Video, което се проведе на 16 януари в Мумбай.

Лорън бе заложила на червено-черна рокля с дълбоко деколте и прозрачни ръкави, а Джеф – черно-бяло яке с принт.

След като се раздели със съпруга си пък Макензи влезе в списъка на най-богатите американци, заемайки 15-то място в него.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Тоя *** в по-голям изверг не можа ли да се влюби? Ама нормално е за него, все е пак е либераст. Айде и тая като ти вземе трийсетина милиарда, другата да е травестит.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар