IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата с Остин, Ванеса беше забелязана с нов мъж

26 януари 2020 12 00

Актрисата беше на вечеря с баскетболиста Кайл Кузма

Снимка: Getty

Ванеса Хъджинс не оставя сърцето си да тъгува по Остин Бътлър. Актрисата се раздели с приятеля си след близо 9-годишна връзка. Новината за разрива в отношенията между двамата дойде като шок за феновете им, тъй като бяха считани за една от най-стабилните двойки в Холивуд. Засега няма официална версия за раздялата. Според източници обаче, географското разстояние е изиграло голяма роля за този изход.

Хъджинс обаче явно не тъгува много по изгубената си любов. Актрисата беше забелязана в компанията на баскетболиста от Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма да вечерят в италиански ресторант. Според TMZ, двамата са избрали квартала Бруклин в Ню Йорк, за да се отдадат на малко романтика във вторник.

Възможно е Ванеса и Кайл да са били част от обща компания, но феновете им не вярват много на тази версия. Последователите им в социалните мрежи са забелязали лек флирт между двамата в Инстаграм под формата на коментари. Освен това, миналата седмица Хъджинс беше на мач на Лейкърс, където специално поздрави Кузма за играта му.

„Лейкърс, Леброн Джеймс, Кайл Кузма и Дуайт Хауърд са моите герои“, написа тя под видео, на което се вижда как Кайл успява да вкара топката в коша. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ugh @lakers @kingjames @kuz @dwighthoward my heros???

Публикация, споделена от ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens) на

Не се знае дали Ванеса ще продължи да присъства на мачовете на Лейкърс, но със сигурност феновете ѝ ще следят внимателно за следващите ѝ спортни изяви. 

Ванеса Хъджинс: Късам с гаджетата си преди те да скъсат с мен

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари