IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край! Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър се разделиха

15 януари 2020 11 00

Двамата бяха заедно повече от 8 години

Снимка: БГНЕС

Една от любимите двойки на Холивуд Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър сложиха край на връзката си. Двамата бяха заедно близо девет години, но последният път, когато са били забелязани заедно е било преди Хелоуин. Това накара много от феновете им да предположат, че актьорите са се разделили.

Сега това се потвърждава и от множество източници отвъд океана. Една от причините, заради която двамата се разделят, са натоварените им графици. В момента Хъджинс снима филма „The Princess Switch 2“, а Бътлър скоро ще се запъти към Австралия, където ще влезе в ролята на Елвис Пресли в биографичен филм за Краля на рокендрола.

„Ванеса и Остин официално се разделиха и тя вече разказва на своите приятели за това“, казват източници, близки до актрисата.

Слухове за любов между двамата актьори започнаха да се въртят през 2011 година, само година след като Хъджинс се раздели със Зак Ефрон. Оттогава насам двамата бяха неразделни и постоянно споделяха снимки заедно. Те също така не пестяха и суперлативи един към друг. 

След като беше обявено, че Бътлър ще изиграе Елвис Пресли, Ванеса публикува съобщение в Инстаграм, в което изразява своята гордост. „Не мога да опиша колко съм горда с теб, скъпи“.

Остин, който играе и във филма „Имало едно време в Холивуд“ също не спира да хвали приятелката си. „Трудно ми е да изкажа с думи какво значи това момиче за мен. Тя ме вдъхновява всеки ден и я обичам до дъното на душата си“, каза актьорът пред E!News през юли.

Интересното е обаче, че на 3 януари се появи интервю с Хъджинс за великобританския „Cosmopolitan“. Тогава тя говори откровено за връзката си с Бътлър и как двамата са успели да се задържат заедно близо 9 години.

„Добра комуникация, чести обаждания, уважение и доверие. Най-дългото време, през което сме били разделени, е било 4 месеца. Беше ужасно!“, казва принцесата на „Дисни“ пред списанието.

Тя добавя, че всеки трябва да се бори за своя човек и своята любов. Дали обаче Хъджинс и Бътлър ще се преборят и ще победят разстоянието и натоварения си график в името на любовта, предстои да разберем. Очаква се Остин да присъства на наградите „Оскар“, тъй като филмът „Имало едно време в Холивуд“, в който участва, е номиниран. Феновете трепетно очакват да видят дали Ванеса ще бъде до него.

Актрисата вчера присъства на премиерата на „Лоши момчета“, но беше без своята половинка. Това подсили слуховете за раздяла между тях. Засега няма официално потвърждение от двете страни, което е малка надежда за феновете на двойката. От другата страна обаче застават почитателите на Зак Ефрон, които силно се надяват раздялата между Остин и Ванеса да е факт и Хъджинс отново да се върне при  старата си любов. 

Ванеса Хъджинс стана момичето на Candie's

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари