IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари – влюбени и хванати за ръце в Канада

22 януари 2020 17 30

Двамата се ядосаха на папарашки снимки

Снимка: БГНЕС

Въпреки че няма да са вече кралски особи, интересът към Меган и Хари не спира да расте. Медиите продължават да следят всяка тяхна крачка. Само преди ден се появиха фотоси от пристигането на принца във Ванкувър, а Меган също бе на страниците на изданията, разхождайки малкия Арчи в компанията на две кучета и охрана.

Оказа се обаче, че именно тези снимки са разгневили херцозите на Съсекс и те за пореден път решиха да съдят медиите, заради това, че ги следят. Макар и да е усмихната и във видимо добро настроение, гледаща към обектива, Меган твърдяла, че снимката е направена от папарак, скрит в храстите. Реакцията ѝ може да се дължи на факта, че тя получи и поредната порция критики, че не държи сина си по правилния начин.

Независимо от спорните мнения, кадрите с Меган и Хари продължават да се множат. Днес двамата вече бяха засечени да се разхождат, гледайки се влюбено и хванати за ръце от „Vanity Fair“, но този път снимката едва ли е направена без тяхното знание.

След като шокираха света, че искат да са финансово независими, Хари и Меган обявиха, че ще прекарват по-голяма част от времето си в Северна Америка. Заговори се, че херцогинята е сключила договор за озвучаване на филми на Дисни, а Бъкингамският дворец оповести, че принц Хари и съпругата му вече няма да бъдат работещи членове на британската кралска фамилия и няма да използват титлите „кралски височества“. Хари не отрече, че е натъжен от този факт, но обясни, че просто не е имал друг избор.

Стана ясно, че двамата с Меган няма и да получават финансови средства и ще трябва да върнат парите за ремонт на имението си във Великобритания, за който бяха похарчени 2.4 млн. паунда.

Все пак колкото и да искат да са независими, херцозите на Съсекс не се отказват от субсидията, която получават от принц Чарлз и той обеща да им я дава  още цяла година. Още не е ясно и докога британските данъкоплатци ще плащат за охрана на двойката, а както се вижда от последните фотоси, те продължават да го правят. От Двореца също не са дали мнението си по въпроса.

Колкото и далеч да бягат от Великобритания, едно е ясно, двамата така и не могат да избягат от огромното медийно внимание. А може би и не искат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари