fallback

Бивш иконом на принцеса Даяна: Тя искаше синовете й да са щастливи

29 January 2020 16:30

Пол Бруел се обяви в подкрепа на Меган и Хари

Смъртта на принцеса Даяна беше шок за целия свят. Майката на принцовете Уилям и Хари загина в катастрофа в Париж през 1997 година, а до ден днешен много хора смятат, че инцидентът всъщност е бил предизвикан от кралското семейство. Даяна не се подчиняваше на много от стереотипите, които дворецът налагаше и често излизаше извън рамката на определението „принцеса“.

Бракът ѝ с принц Чарлз е бил далеч от перфектния и накрая нещата завършват с развод, а Даяна многократно е твърдяла, че съпругът ѝ е изневерявал със сегашната си съпруга Камила. Когато Меган Маркъл влезе в кралското семейство, много от почитателите ѝ смятаха, че тя ще действа като майката на принц Хари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) на Окт 18, 2018 в 12:55 PDT

И всъщност донякъде са прави. Може би, Меган не успява да плени Великобритания, както го правеше Даяна, но пък постигна успех с нещо, което принцесата на Уелс никога не успя да направи. Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство и избраха да живеят нормален живот в Канада. А много от почитателите на кралското семейство добре знаеха, че това е най-дълбокото желание на покойната принцеса. 

Решението им предизвика множество мнения, които варираха в двете крайности – едни подкрепяха кралската двойка, а други твърдяха, че това е нарушаване на традициите в двореца. Разбира се, имаше и такива, които обвиняваха Меган за това, че е накарала съпруга си да изостави кралското семейство. Принц Хари обаче побърза да потуши тези слухове и обяви, че самият той е взел крайното решение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) на Окт 18, 2018 в 12:55 PDT

Един от поддръжниците на херцозите на Съсекс се оказа бившият иконом на принцеса Даяна. Пол Бруел сподели в Инстаграм снимка на принцесата на Уелс с двамата си синове и час от писмо, което тя е написала до служителя си. 

„Обичам момчетата си до смърт и се надявам семената, които съм посяла да порастат и да донесат силата, знанието и сигурността, които са им нужни“, пише тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) на Яну 26, 2020 в 4:00 PST

Джордж Клуни: Тормозят Меган като принцеса Даяна

Останалата част от писмото остава скрита за публиката, но Бруел твърди, че всеки около Даяна е усещал огромната ѝ привързаност към децата ѝ. Той разкрива, че е решил да сподели писмото, тъй като иска да покаже на света, че принцесата е искала децата ѝ да се чувстват щастливи и свободни в този свят. 

„Това са думи на една майка, която изразява безрезервната си любов. Те са все още толкова актуални, колкото бяха и преди 24 години, когато тя ми изпрати писмото“.

Бившият иконом не за първи път споделя спомени от времето си с принцеса Даяна. Когато стана ясно, че Меган и Хари ще напуснат кралското семейство, той обяви своята подкрепа към двойката и изрази своята сигурност, че желанието на покойната принцеса винаги е било синовете ѝ да имат щастливо бъдеще. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) на Яну 19, 2020 в 6:30 PST

Вдъхновяващи мисли на принцеса Даяна

По повод рождения ден на принцеса Даяна пък Пол Бруел сподели нейна снимка в Инстаграм и написа: „Никога няма да бъдеш забравена и много ме натъжава това, че никога не видя любовта, която твоите момчета откриха и прекрасните внуци, които трябваше да прегръщаш“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Your Royal Highness July 1st 2019 would have been your 58th birthday. You will never be forgotten and how sad to think that you never saw the love your boys found and the beautiful grandchildren you should have embraced. God bless you as you watch over them. I took this picture in Egypt in May 1992 after visiting a mosque in Cairo. #royalfamily #sussexroyal #kensingtonroyal #royalbutler #instatravel #instapassport #instablog #princessdiana #queenofhearts #happybirthday #picoftheday #pictureoftheday #instapic #princess #royal

Публикация, споделена от Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) на Юни 28, 2019 в 5:57 PDT

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
принц Хари Меган Маркъл принцеса Даяна кралско семейство писмо иконом
0 коментара
fallback