IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда с нова прическа, но със стара рокля

10 февруари 2020 17 50

Актрисата се появи на наградите „Оскар“ с тоалет от 2014

Снимка: БГНЕС

Джейн Фонда знае как да изкаже мнението си дори и без думи. Актрисата, която е известна със своята борба срещу глобалното затопляне, продължи дейността си и на тазгодишните награди „Оскар“.

Фонда беше избрана да представи най-важната награда за вечерта – тази за „Най-добър филм“ и се появи в невероятна червена рокля на Elie Saab, носейки червено сако и със сива коса. Това, което много от зрителите забелязаха е, че звездата е с нова прическа, но със стара рокля.

Актрисата беше със същата червена рокля и на фестивала в Кан през 2014 година. Сакото обаче също не е случайно избрано. През ноември 2019 година Фонда обяви, че то ще е последната дреха, която ще си закупи.

„Виждате ли това сако? Имах нужда от нещо червено и затова отидох и си намерих това палто. То ще е последната дреха, която някога ще си купя“, заяви тогава 82-годишната актриса.

Фонда е явен активист по темата за климатичните промени, арестувана е на няколко пъти по време на своите протести, които се провеждат всеки петък. Именно такъв имаше и точно преди наградите „Оскар“, където присъстваше и Хоакин Финикс. 

Той също е една от звездите в Холивуд, които постоянно приканват за промени. Финикс е веган от 3-годишен и член на природозащитната организация PETA. През 2018 година той споделя, че когато е бил дете е бил на риболов и е видял как рибите са убивани от рибарите. Именно тези сцени го подтикнали да се откаже напълно от всяко месо.

Сподели своята валентинка!

Джейн Фонда се появи със стара рокля на наградите „Оскар“, но пък беше с нова прическа. Тя замени познатия си рус цвят със сив и намали значително дължината на косата си. Още преди да се качи на сцената, Фонда показа новия си вид на своите фенове в Инстаграм.

Тя сподели снимка зад кулисите на церемонията заедно със своя фризьор Джонатан Ханоусек. „Гледаме Оскарите заедно с моя фризьор. Не изключвайте телевизора преди края“, гласи надписът под фотоса.

Именно с Джейн Фонда Академията за филмови изкуства и науки закри 92-рите награди „Оскар“.

В бляскавия дом на Джейн Фонда в Бевърли Хилс

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари