IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Коко Роча

17 февруари 2019 09 00

Тя е един от моделите, които трябва да следвате

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Коко Роча е един от топмоделите, които през последните 10 години е разбила доста клишета. Тя попада в класацията на десетте задължителни модели, които трябва да следвате в социалните мрежи. Вече има милиони последователи в 13 различни платформи, но не си мислете, че това е някаква прекомерна суета. Нейната цел е да направи модната индустрия по-безопасно място както за всички, които мечтаят да стъпят на подиума, така и за опитните си колежки.

През 2013 г. участва дейно и помогна за приемането на законодателство в Ню Йорк, с което се подобряват условията на труд на непълнолетните модели.

Още на 15 тя подписва първия си договор с агенция, на 18 вече е корица на Vogue. Нейното излъчване, в което са примесени ирландски, руски и уелски корени, бързо е оценено от водещите дизайнери. Лагерфелд казва за нея през 2008 г., че е най-мощната му муза.

Това, което отличава Коко Роча от голяма част от звездите в модата, са нейните принципи. Постига феноменалните си успехи без медийни скандали и без голи снимки. Във фотосесиите й дори няма изявена сексуалност.

В нашата галерия обаче ще се убедите защо бе определена като носител на всичко хубаво „в новото поколение модели“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари