IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Играй и спечели колие Пролет с кристали Swarovski

5 май 2011 06 38

Представяме ви третото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style

Снимка: Sibila Style

Снимка: Sibila Style

Представяме ви третото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style.

То се нарича "Пролет".

"Пролет" стилно колие с кристали от CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements.

Металните елементи са изработени от антиалергична бижутерийна сплав с 18 каратово златно покритие.

- Елегантна верижка с дължина 42 см

- Големина на висулката: 26x15 мм

- Цвят на кристалите: Tanzanite (виолетово).

Ако искате да спечелите това бижу, оставете коментар под тази статия с отговор на въпроса: „Опишете своя тоалет за бала и защо искате точно това бижу за него".

Бижуто печели този коментар, който е събрал най-много положителни гласове (Likes).

Не забравяйте, печели най-оригиналния и харесван коментар.

Играта ще продължи до 15 май, като победителите ще бъдат обявени на 16 май!

Всички победители трябва да докажат това, че са абитуриенти с някакъв документ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Митка ( преди 12 години )
не е честно да отмятате че не харесвате даден коментар ,пак нагласени игри ли ще правим .Като не ви харесва не гласувайте.Моля да се има това от организаторите.Каква е тази мафия и тук
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Princess_fitness ( преди 12 години )
всички вие , гадни предатели!! Пишат коментар и всички други им дават нехаресвам или обърнат пръст надолу!!! Аз имам 2 харесаниея и 30 нехаресвания! Само,че никои не иска да губи да , вярно, но вкрайна сметка някои ще го спечели ако не аз или вие някои друг! А вие ще продължавате да давате,,не харесвам,, Е ТОВА Е ЗАВИСТА И ЕГОИЗМА СИ Е ГОЛЯМА РАБОТА !!! Ама то нали в такъв свят живеем !?!?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Митка ( преди 12 години )
Колието е оригинално и в нюанси, които подхождат на роклята на дъщеря ми .Роклята е ефирна, в преливащи синьо,лилаво ,бяло и розово цветове - пролетни и младежки цветове.А какво по хубаво от този подарък за бала
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Tatyana_Petkova ( преди 12 години )
Century ( преди 12 години )
Моята рокля е бледо зелена, също като тази на прекрасната Елфска принцеса от "Легенда за леприконите", ала не е къса като нейната, а дълга до земята. Горната й част е направена от изящна дантела във формата на стотици цветя. Презрамките са тънки от нежен, също така зелен цвят! Общата визия ще е на прелестна фея!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
danielka74 ( преди 12 години )
Колието ще е подарък за бала на дъщеря ми, ако го спечеля. Тя е нежна като него, изящна и красива. Ще подхожда изцяло не само на тоалета, но и на нея самата. Всяка една млада дама заслужава да го получи за този прекрасен ден. Успех!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
komarche ( преди 12 години )
Моята рокля е мастилено синя с промяна в лилаво,изглежда все едно е цялата от пера като екзотичен папагал.С по- светла презрамка е - прозрачна , чиято фин и нежен плат покрива стегнатият ми бюст.Корсетът прави талията ми малка и засилва ефекта на мъжките погледи върху изваяното ми тяло.Обувките ми са в тон с роклята и с малки кристалчета по тях,които си приличат с това колие.Благодаря на всички,които ще гласуват за мен и пожелавам успех на другите дами .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mirinka ( преди 12 години )
Добре, тук е казано за тези, които харесат едно от бужутата.. да опишат роклята си и да кажат защо искат определеното бижуто, а някои пишат, че сме били завистливи... извенете ме.. ама ако някой ми каже какво да напиша, че да знам .. ще е добре! Естествено, че всеки ще го иска за себе си.. какво ? да тръгнем да пишем " успех на всички дами, защото всички го искаме" ..... приятен ден !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
blackSwan ( преди 12 години )
Всички искаме да печелим,никой не обича да губи. :)Още от малки се борим за повече грижи,внимание,любов и някакви маловажни неща,които в даден момент са били всичко,което сме искали.С годините се променяме и научаваме,че някои борби не си струват да бъдат спечелени,а загубите не са края на света.За това НЕ Е важно с какви бижута си накичена и колко скъпа рокля носиш...важното е как се чувстваш и да виждаш радост в очите на хората срещу теб, а не завист :) P.S.: На завистливите дами мога да кажа,че те вече са загубили :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mimrk ( преди 12 години )
Колието е много стилно и красиво. Би стояло прекрасно на абитуриентската ми рокля.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар