IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Играй и спечели колие Пролет с кристали Swarovski

5 май 2011 06 38

Представяме ви третото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style

Снимка: Sibila Style

Снимка: Sibila Style

Представяме ви третото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style.

То се нарича "Пролет".

"Пролет" стилно колие с кристали от CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements.

Металните елементи са изработени от антиалергична бижутерийна сплав с 18 каратово златно покритие.

- Елегантна верижка с дължина 42 см

- Големина на висулката: 26x15 мм

- Цвят на кристалите: Tanzanite (виолетово).

Ако искате да спечелите това бижу, оставете коментар под тази статия с отговор на въпроса: „Опишете своя тоалет за бала и защо искате точно това бижу за него".

Бижуто печели този коментар, който е събрал най-много положителни гласове (Likes).

Не забравяйте, печели най-оригиналния и харесван коментар.

Играта ще продължи до 15 май, като победителите ще бъдат обявени на 16 май!

Всички победители трябва да докажат това, че са абитуриенти с някакъв документ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

France ( преди 12 години )
Защо избрах точно това колие? И трите са прекрасни, но флоралните мотиви винаги са ме привличали повече, пък и пролетта винаги ще бъде най-емоционалният сезон за мен. Тоалетът ми за бала се състои от черни обувки панталон и риза. Не, не се шегувам, наистина е така. Просто смятам, че една абитуриентска вечер, прекарана в Париж с най-верните приятели, не изисква високи токчета и излишна помпозност. И все пак, мисля, че колието ще ми отива.Едва ли коментарът ми ще бъде приет радушно от всички връстници, които мечтаят за бала от години и смятат за чисто светотатство "пропускането" на такъв момент от живота, но всеки има право на мнение, нали? PS: Приятно изкарване и... успех на матурите! ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MimSinkaa ( преди 12 години )
Моята рокля за бала е черна.Впита по мен, очертаваща талията ми,с деколте. Под деколтето има плочка,в която са инкрустирани камъчета като тези на колието.Много хубаво и секси ми стои и мисля че с това колие ще е още по яко! ..благодаря ..:)) ..;]
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mayaf ( преди 12 години )
Моята рокля е дълга, цветът е бял с черни пръски и цветя. Чантата и обувките са *** и мисля, че това бижу ще стои просто идеално.^.^
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
backstreet ( преди 12 години )
Моят избор е колието "Пролет", защото в един от най-красивите и усмихнати сезони цветовете оживяват и създават неописуема палитра от слънчеви лъчи. Роклята, с която ще се поява на бала си, е цвят люляк и е къса. Според мен съчетанието й именно с това бижу ще създаде изключителна хармония и нежност в тази приказна и незабравима абитуриентска нощ. :]
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
chochko007 ( преди 12 години )
Моята рокля е лилава пада свободно и мисля че това нежно и много красиво бижу ще баде идеално за моита рокля :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
skaritka ( преди 12 години )
Моята рокля е сива дълга с къдрици и по бюстието има сребристи цветенца. Мисля, че това нежно бижу ще е прекрасно допълнение към тоалета.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
your_desire ( преди 12 години )
Роклята ми е в светло синьо, леко наподобяващо цвета на небето във времето когато започва да се заоблачава. От пред е до коляното,леко "намачкана" ако мога така да се изразя и се спуска шлейф до земята. От 3-те бижута това ми хареса най-много, защото ще подхожда на цвета на роклята и на самата мен. То е нежно и красиво и в същото време семпло. Точно това търся в бижуто за бала ми. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
monita5701 ( преди 12 години )
Моята рокля е дълга,в много нежен нюанс на лилавото(люляково) и понеже аз ще изглеждам като цвете,смятам,че това колие ще бъде перфектния последен щрих във визията ми :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Потребителсkо_име ( преди 12 години )
Моята рокля е дълга и семпла, тъй като модела беше моя идея. Смятам, че една абитуриентска рокля трябва да бъде свежа, точно като младия си притежател. Харесах най-много това бижу, тъй като много ми допада лилавия цвят и бих била много щастлива да го нося на бала си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MoRaNsSsa ( преди 12 години )
Тоалетът ми за бала на пръв поглед не е нищо особено - рокля до коляното, напълно изчистена. Взех си обици и гривна и колието само ми остана. Смятам, че колието ще отива много на избраното досега, липсващия елемент за страхотна, завършена визия! (:
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар