IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Играй и спечели колие Грация с кристали Swarovski

5 май 2011 06 49

Представяме ви първото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style

Снимка:Sibila Style

Снимка:Sibila Style

Представяме ви първото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style.

То се нарича "Грация".

"Грация" е колие с кристали от CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements. Елегантният символ на Сваровски, поднесен в интересна концепция. Металните елементи са изработени от антиалергична бижутерийна сплав с 18 каратово златно покритие.

- Елегантна верижка с дължина 42 см

- Големина на висулката: 30x20 мм

- Цвят на кристалите: Fuchsia(розово), Crystal (натурален безцветен) и око в Jet (черно)

Ако искате да спечелите това бижу, оставете коментар под тази статия с отговор на въпроса: „Опишете своя тоалет за бала и защо искате точно това бижу за него".

Бижуто печели този коментар, който е събрал най-много положителни гласове (Likes).

Не забравяйте, печели най-оригиналния и харесван коментар.

Играта ще продължи до 15 май, като победителите ще бъдат обявени на 16 май!

Всички победители трябва да докажат това, че са абитуриенти с някакъв документ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

shmori ( преди 12 години )
Страхотно колие! Красота преплетена с нежност. Чудесно допълнение за абитуриентската ми визия. Тъй като роклята ми ще е розова с черни нишки би паснало идеално:) ! Ако го спечеля аз ще съм най-щастливата абигурентка, благодарение на Вас! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Des29 ( преди 12 години )
simply_divine , съжалявам поправи ме ако греша ,но моето исказване не съм го пуснала случайно за да участвам ,просто на кратко казано : аз си исказах мнението по тази тема (или по-точно казах го в прав текс :няма какво да се залъгваме че някоя случайна ще го спечели . )
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Kamelia_Pahova ( преди 12 години )
Смятам да отида на бала си само по това колие, тъй като то много ще ми отива на очите,ще бъда най-голямата грация!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eazynote ( преди 12 години )
Искам да питам, защо гласувате отрицателно като това не влияе на резултата. Аз знам, че само положителните гласове се преброяват...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
radmilka ( преди 12 години )
"Аз ще бъда с чудна рокля-ших си я сама"и с колие Swarovski,просто "Грация"!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Koksi11 ( преди 12 години )
Страхотна награда! Чудесно допълнение към тоалета ми! Моята рокля е нежна и красива....тя така ще ми отива!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
simply_divine ( преди 12 години )
Des29,не съм напълно съгласна с теб,историята е показала,че външността заема един приличен процент от това да допаднеш на някого.Мисля,че целта на конкурса не се корени в това да излагаме субективни истини за красотата на жената,както и да показваме височината на егото си,а да сътворим нещо красиво и заинтригуващо,с други думи-да покажем,че притежаваме разчупена мисъл,макар и да е просто фикция.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
premio ( преди 12 години )
mkuneva ( преди 12 години )
Това колие е прелестно и би допълнило роклята ми чудесно. Всъщност тоалетът ми е от две части и представлява червено асимитрично сатенено бюстие с бродерия от цветя и клонки с пришити кристали на Сваровски, червена панделка, която се кръстосва като рибена кост на гърба и долна част, която е от червен сатен, отрязан асимитрично по диагонал, със същата бродерия и прозрачен тюл, който дава илюзията,че роклята е дълга и придава изключителна елегантност. Елементите на Сваровски биха си пасвали с колието чудесно , още повече че и колието и роклята са асимитрични. Тоалетът ми е по мой собствен модел, вдъхновен от ревютата на известни дизайнери и затова е и трудно да се съчетае с обикновено бижу, но Вие сте предложили прекрасен вариант на колие, с което бих завършила цялостната си визия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Gergana_Zaimova ( преди 12 години )
Колието привлече вниманието ми с изящността и красотата си.Подходящо е за роклята ми за бала,защото тя е червена и ще си пасне идеално с него.Отзад е с гол гръб с връзки,а отпред е с много леко изрязано,секси и женствено деколте.Самият модел на роклята е нестандартен и не се среща често по магазините,защото е по мой дизайн,така да се каже.Естествено и дизайнерите ми допринесоха много за цялостното оформление и по-добрата визия за роклята,която същевременно е подходяща за моята фигура.Смятам,че това колие ще стои изключително добре и на място в комплект с моята рокля.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар