IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Играй и спечели колие Грация с кристали Swarovski

5 май 2011 06 49

Представяме ви първото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style

Снимка:Sibila Style

Снимка:Sibila Style

Представяме ви първото от трите бижута, които може да спечелите от играта на Tialoto.bg и фирма Sibila Style.

То се нарича "Грация".

"Грация" е колие с кристали от CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements. Елегантният символ на Сваровски, поднесен в интересна концепция. Металните елементи са изработени от антиалергична бижутерийна сплав с 18 каратово златно покритие.

- Елегантна верижка с дължина 42 см

- Големина на висулката: 30x20 мм

- Цвят на кристалите: Fuchsia(розово), Crystal (натурален безцветен) и око в Jet (черно)

Ако искате да спечелите това бижу, оставете коментар под тази статия с отговор на въпроса: „Опишете своя тоалет за бала и защо искате точно това бижу за него".

Бижуто печели този коментар, който е събрал най-много положителни гласове (Likes).

Не забравяйте, печели най-оригиналния и харесван коментар.

Играта ще продължи до 15 май, като победителите ще бъдат обявени на 16 май!

Всички победители трябва да докажат това, че са абитуриенти с някакъв документ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

mimrk ( преди 12 години )
Всяко момиче би било щастливо да притежава това грациозно колие. Много ще се радвам, ако щастливката съм аз, на пожелавам успехна всички.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
iliana.stoilkova ( преди 12 години )
Момичета , разбирам как всяка от нас иска да спечели колие , но бе разбирам защо винаги трябва да се проявява такава злоба и егоизъм... Грозно е как всеки коментар има повече "нехаресвания" отколкото "харесвания". Разбиратели , че смисъла на играта е някой да бъде зарадван, а не натоварван с лоши емоции. А и в условието е казано да харесаш 1 от 3-те бижута и под него да напишеш коментар,а не под трите .До колкото до това бижу- красиво,свежо и уникално е , както всяка една от нас ! Би стояло добре както на мен , така и на вас.Най-красивото качество в една жена е достойнството , затова нека се научим да печелим или пък губим достойно!Успех!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Borislava_Keremedchi ( преди 12 години )
Това изящно бижу би допълнило и завършило перфектно червената ми бална рокля! Носи необходимата, но не прекалена доза блясък, от която всяко момиче има нужда, за да се чувства специално на балната си вечер! Искам това бижу..мисля, че и то ме иска! :D :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anika_89 ( преди 12 години )
Мили момичета не се страхувайте да изразявате себе си чрез роклята и бижутата, които носите. Бъдете смели! Когато носите красиво и ефектно колие "Грация", отделете му специално място в цялостната си визия. Дайте му въздух така, че то да изпъква,да отрази една красота отвъд думите. И не забравяйте- най-голямото украшение сте вие самата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mitita ( преди 12 години )
Колието е истинска грация,но и аз самата съм такава...........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Madlen_Taseva ( преди 12 години )
Колието е много красиво подхождащо на изящна червена рокля като на принцеса . Лебедът придава допълнителна красота и изящество . Със сигурност ще предизвика погледите на всички останали абитуриенти ,а момичето което го носи ще се почувства като героиня от ''Лебедово езеро '' .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bird ( преди 12 години )
Много нежно бижу, харесва ми защото лебеда символизира лятото и е най-най красивата плаваща птица. Моята рокля е бонбонена, без празрамки, асиметрична, на бюста е стеснена с катарама от блещукащи камъчета, но не Сваровски. Мисля че, ще ми отива както на цвета на роклята така и на камъчетата които я окрасяват. Лебеда е невинна птица както си проличава от приказката за грозното патенце и дано да го спечели момиче което с това колие ще се превърне в лебед и ще сбъдне всичките си мечти.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
splendour ( преди 12 години )
Смятам че всички ще са прекрасни с това колие. Лично аз обожавам розовото,искрящото,красивото.Колието ще бъде символът на моето ново начало - грациозната стъпка напред.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
simply_divine ( преди 12 години )
Вниманието ми беше привлечено от това бижу,поради мистиката и символиката,което то носи за мен."Лебедово езеро" е балетната постановка,която спечели сърцето и сетивата ми.В желанието си да бъда като загадъчната Одета,избрах за балната си вечер рокля в бяло.Силно се надявам приказните измерения от "Лебедово езеро" да се превърнат в реалност на моята бална вечер с помоща на лебеда,способен да придаде на всяка млада дама аристократичност,класа и изящество.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Margaritkata ( преди 12 години )
Бижуто само по себе си е символ на края на един важен период от живота и началото на нов! Всички знаем приказката за Грозното пате, което разцъфва в красив лебед! Затова такова бижу е подходящо за една абитуриентка - момиче, преминало през всички трудности и изпитания на тийнейджърския живот! Нека заблестим! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар