IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1001 идеи за коледна украса

21 декември 2004 14 45

Основното за Коледа

1001 идеи за коледна украса

Когато идва Коледа, всички искаме да украсим дома си както подобава за празника-сцената на Рождество, коледно дърво, венец за масата, фигурки на дядо Коледа, изкуствен сняг за прозорците…

Ако сте се изморили да украсявате всяка година по един и същи начин, не се притеснявайте! Тук ще ви дадем най-добрите съвети как да направите по оригинален начин вашата коледна украса. Бъдете сигурни, че гостите ви ще останат поразени!

Редно е за коледните празници къщата ви да има нов, празничен, но в никакъв случай натруфен вид. Това не трудно,ако следвате нашите основни насоки:

- Най-типичните коледни цветове са червеното и зеленото.Но да украсите дома си само с тези два цвята би било скучно. Можете да комбинирате със сребристо или златно. Кремаво и винено червено са също добри варианти. Търсете контраста между цветовете..

- Елхата. За тези,които не искат да купуват всяка година истинско дръвче, за да изхвърлят след една седмица на боклука, има вече голямо разнообразие от изкуствени елхи, които траят с години.Още повече, че така няма да чистите непрестанно нападали по пода иглички.

Как да украсим коледното дърво

- Класическа украса: Идеална е за къщи, в които няма малки деца. Подходяща е също за работното място, за офиса. Елховото дръвче се украсява с един цвят, но във всичките му тонове. Например- всички украшения са в златисто или сребристо. Хубаво е да добавите и Коледна звезда на върха, както и декоративни подаръци под елхата.

- Новаторска украса- за тези от вас,за които Коледа идва като нещо ново всяка година.дървото за украсяване е изкуствено, по възможност в цвят, различен от зеления.Най добре е елхата да е бяла, а украшенията да са в “неколедни” цветове като синьо и жълто. Що се отнася до вида на украшенията, те са класическите топки и гирлянди.

- Украса за деца-духът на Коледа ще ги вдъхнови да сътворяват какви ли не украси за елхата.…Можете да направите малко подаръчета,които да се закачат - цветни топки, хартиени фигурки. В дом , в който има малки деца, не е подходящо да се използват стъклени топки, защото са опасни за здравето на децата.

КоментариКоментари