IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтично по Коледа

18 декември 2008 14 52

Всъщност, всяка влюбена двойка знае какво иска за Коледа. И то е едно единствено – другия

Направете нещо хубаво един за друг. Коледа е. Снимка: SXC

Направете нещо хубаво един за друг. Коледа е. Снимка: SXC

Усещате ли вече омайващия аромат на печена питка, тиквеник, мандарини и портокали, мътно червено вино с мед и канела...

Да, Коледа е съвсем, съвсем близо. Даже времето навън започна тържествено да се влошава по случая.

Много мислехме дали да продължаваме с идеите за коледни подаръци според пола и характера на близките ни.

Но и тази година се убедихме, че романтиката и топлите чувства са по-силни и завладяващи от последния модел мобилен телефон.

Това ни пре-откритие отвя прекрасните ни глави и мисли в една друга посока. Натам, накъдето всичко, което бихме си пожелали за празниците е да ги споделим с любимия човек. Така де, малко романтика действа отпускащо в края на годината.

Ето какво ни се иска да направим заедно на най-вкусния, тих и нежен празник. Все още има достатъчно време да се организира и осъществи някоя от тези идеи, ако ли пък не – догодина.

Някъде заедно, някъде надалеч

Една зимна екскурзия би ни се отразила повече от прекрасно. Почти няма значение дали ще е на километри от тук или в „съседната“ до града планина.

Втори Св.Валентин

Ама истински. Такъв, какъвто винаги сме си го представяли. С много шоколадови бонбони, шампанско, горещи вани, любовни писма, безброй целувки и дълга вълнуваща любовна нощ.

Коледно парти с приятели

Направо си го представихме - подскачащи нагоре-надолу коледни шапки, много хапване, пийване, мини подаръчета за всеки и безброй усмивки.

Зимно бебе

След целогодишните тренировки на тема "правене на бебе" (защото сексът си е точно това), можете да се впуснете в същинската част, а през есента да имате един от най-хубавите поводи за празнуване.

Нов домашен приятел

Ако не сте готови за бебе, можете да пробвате да гледате нещо живо заедно - котенца, кучета, хамстери или чинчили. Може и тарантула.

Само предупредете половинката предварително. Изненади от такъв тип не са много добре приети.

А ако питате нас - костенурка. Не лае, не се скубе и не яде колкото двама футболни запалянковци.

Общата играчка

Защо не слеете коледните си подаръци в един по-голям. Купете си нещо и за двамата – кола, телевизор, спалня, нещо за разнообразяване в леглото.

Едно общо начало

Не, нямаме предвид сватба, въпреки че и тя е вариант.

Мислим си за нещо по-семпло като да се запишете заедно на курс по йога, рисуване, сноуборд, скално катерене (вероятно ще му хареса повече от йогата) или да вземете участие в някоя благотворителна или природозащитна акция.

Създайте нещо един за друг

Направете на ръка коледните си подаръци, нарисувайте си портрети, запечатайте страстта си в еротично филмче или фотосесия. Направете каквото си решите без да ви се налага да ходите на изтощителни обиколки из магазините.

Най-важното обаче е и двамата да имате желание за това. Романтика на сила не се получава.

КоментариКоментари