IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Спрях да си бръсна краката, след като станах майка

19 април 2021 14 50

Звездата намалила и секса с Орландо

Снимка: BGNES

Кейти Пери определено е намалила списъка с ежедневни задачи, откакто стана майка през август миналата година. И изглежда е зачеркнала и някои навици от личната си поддръжка като бръснене на краката, призна самата тя в шоуто American Idol.

След изпълнението на участничката Касандра Колман, звездата коментира:

„Като прясна майка нямам много време и спрях да си бръсна краката. Но когато запя, космите по краката ми пораснаха с инч и половина. Цялото ми тяло настръхна, беше невероятна!“.

Това не е първият път, в който Пери е дръзка и пряма относно майчинството. Неотдавна тя шокира колегите си в шоуто като се появи с рокля за кърмене. Миналия месец пък звездата призна в интервю, че с Орландо Блум не правят достатъчно секс, откакто са родители на малката си Дейзи Дав.

Пери и актьора се сгодиха през 2019-а като след това тръгнаха слухове, че са се венчали, след като певицата се появи с халка на лявата ръка. Слуховете не са потвърдени, но звездите си живеят като истинско семейство и дори наскоро бяха на почивка на Хаваите с 10-годишния син на актьора Флин от бившата му – Миранда Кер.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари