IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис с нова книга – ще продава на гърба на Джесика Симпсън

9 юни 2021 08 40

Мис Хилтън ползва издателя на колежката си и иска да хване вълната на нейния успех

Снимка: БГНЕС

Парис Хилтън вече се е спазарила кой да издава новия ѝ мемоар, а именно – издателството Dey Street Books, което през март превърна книгата на Джесика Симпсън в абсолютен бестселър. Парис се надявала да се възползва от шума покрай труда на колежката си и да продаде повече от своите мемоари, пише Page Six.

Това не е първият опит на хотелиерската наследница да бъде писател. През 2004 тя пусна на пазара първата си книга Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, която обаче не се превърна в хит.

На 40, Хилтън вече е опитала да се развива в различни поприща – от „ИТ момиче“, през риалити звезда, певица, диджей, а неотдавна започна да прави и подкастове.

В личен план Парис също не е много постоянна. Наскоро тя се сгоди за капиталиста Картър Реъм, а преди това бе сгодена за Крис Зилка.

Все още не е ясно как ще се казва книгата на Хилтън, но в нея ще се разказва за интересни моменти от живота ѝ, поп културата и връзките ѝ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари