IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой омъжи Гуен и Блейк?

19 юли 2021 11 00

Вместо на свещеник, звездите се довериха на колегата си от The Voice Карсън Дейли

Снимка: БГНЕС

Всичко остава в семейството на The Voice! Освен че шоуто събра преди 6 години звездите Гуен Стефани и Блейк Шелтън, те успяха да създадат здраво приятелство с водещия на формата Карсън Дейли и дори му възложиха сериозната задача да ги венчае.

Певците си казаха „ДА“ на 3 юли в имението на кънтри звездата в Оклахома. Шелтън бе построил специална църква в имота за сватбата им и изглежда е решил да направи още по-незабравимо събитието, като вместо на свещеник е поверил бракосъчетанието им на Карсън.

По-забавното е, че Дейли имаше големи съмнения през годините, че романсът им ще издържи.

„Не вярвах, че Блейк може да забие гореща жена като Гуен. Той е интровертен каубой, а тя е кралицата на модерното и готиното. Но нека бъдат благословени. Те са сред най-милите хора в бизнеса“, коментира водещият още през 2015, когато звездите за пръв път афишираха публично връзката си.

Специалното му отношение към младоженците не е едностранчиво. Малко по-късно след тези негови думи Стефани сподели: „Той е много добър мъж. Може да изглежда много общо, но наистина е такъв“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари