IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора прости на Великобритания, завръща се за шоу

8 септември 2021 09 00

Певицата ще снима „Маскираният певец“

Снимка: БГНЕС

Рита Ора се завръща във Великобритания за снимките на риалити формата „Маскираният певец“, където тя ще е сред журито в съдийския панел. Звездата напусна Англия през януари, където бе остро критикувана, защото в вдигнала парти за рождения си ден по време на третия локдаун за страната.

Певицата се релокира трайно в Лос Анджелис, където живее с гаджето си Тайка Уаитити.

“Тя обожава работата си в шоуто и въпреки че вече си е създала живот в Ел Ей, е решена да участва в него. Рита не е стъпвала в Обединеното кралство от началото на годината и няма да се задържи дълго там, тъй като пътуването ѝ е планирано само за две седмици. Ще се вземат стриктни мерки срещу коронавируса на снимачната площадка, но тя се надява да може да се срещне с някои приятели и семейството си. Това е важно за нея.

Събитията през миналата година я накараха да погледне на Великобритания по друг начин и тя гледа на пътуването си там само като на работа. Животът ѝ вече е в Лос Анджелис.

Рита наруши местните локдаун правила като вдигна парти за 30-ия си рожден ден през ноември в ресторант „Каса Круз“. След случката тя дойде в България, където снима поредното си музикално видео и след това прекара седем месеца в Сидни, където участва като съдия в австралийския вариант на формата The Voice.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари