IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит бил на ръба още преди Оскар-ите

5 април 2022 10 40

Писнало му да клюкарят за отворения му брак

Снимка: БГНЕС

Ако се чудите къде се е изпарило чувството за хумор на Уил Смит, който определено умее да разсмива от екрана, то отговорът е в отворения му брак или по-точно клюките и любопитството към него.

Източник разкри, че още преди събитието в театър Долби в Холивуд, актьорът бил напрегнат и изнервен, тъй като отново очаквал серия въпроси и коментари за семейния му живот, пише PageSix. Тя не закъсняла и дошла от водещата Реджина Хол, която го поканила на сцената, защото съпругата му одобрила.

„Уил и Джейда се опитват да не обръщат внимание на глупави клюки за полигамните им отношения и сциентологията. Но те се чувстват по-уязвими през последните години и това се отразява на поведението им“, коментира източникът.

Звездите постоянно са разпитвани за брака и отношенията си на всяко голямо светско събитие и по думите на информатора вече им е писнало да говорят за това.

От друга страна, Джейда Пинкет Смит съвсем целенасочено използва темата, за да провокира интерес към своето лайф шоу Red Table Talk във Фейсбук и не се свени да разкрие публично, че е имала връзка през 2020 с далеч по-младия певец Аугуст Алсина (29). По думите ѝ тогава тя и Уил били разделени.

През септември 2021 Уил разкри пред GQ, че връзката му със съпругата му не е моногамна и че двамата си вярват и си дават свобода, защото не искат бракът им да бъде „затвор“.

Колеги на Смит са убедени, че агресията му спрямо Рок на Оскар-ите е трупана с години, тъй като комикът открай време си прави шеги за негова сметка и тази на съпругата му.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Росица ( преди 2 години )
Хората нямат право да се бъзикат с живота на другите, на този комик бих му вкарала поне два шамара!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар