IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холзи: Абортът спаси живота ми

4 юли 2022 14 40

Певицата призна, че е правила три аборта

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Холзи разкри, че е правила няколко аборта, единият от които буквално е спасил живота ѝ. Хубавицата сподели в открито писмо до Vogue следното:

„Много хора ме питат дали след раждането на сина ми не съм преосмислила мнението си за абортите. Отговорът е: категорично не. Никога не съм се чувствала по-уверена по темата от сега.

Абортът спаси живота ми и ми даде възможността да стана майка на сина ми. Всеки човек заслужава правото да избира кога, дали и как да преживее това опасно и дори животозастрашаващо събитие. Ще държа сина си с една ръка и ще се боря с цялата си сила с другата“.

Холзи роди сина си от Алев Айдин през юли 2021. Звездата разкри, че е имала три аборта още преди да навърши 24 години.

„Единият аборт бе задължителен, защото ми обясниха, че тялото ми не може да износи плода и ако не го направя, рискувам да развия сепсис“, добави още певицата.

Откровенията на Холзи идват дни след изпълнението ѝ в Аризона, където тя каза на феновете си от сцената да напуснат концерта, ако са за приемането на аборта като незаконен в Америка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари