IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оперираха Холзи, тя отиде на Grammys 2022

4 април 2022 14 50

Певицата не успя да дочака края на церемонията

БГНЕС

БГНЕС

Холзи изненада феновете си, отивайки на наградите Grammys 2022 само 3 дни след като е била оперирана. Това призна самата певица, която напусна церемонията по средата.

27-годишната звезда публикува снимка, на която е със стерилни престилка и шапка на главата. И бе откровена пред последователите си какво ѝ се е случило.

„Последният път, когато присъствах на „Грами“, беше 2017 г. и беше 3 дни след първата ми операция за ендометриоза“, написа тя.

Холзи припомни, че няма да забрави въпросните награди, защото била още с конците след операцията. И допълни, че по стечение на обстоятелствата, през 2022-а отново е била в операционната. И това пак става само няколко дни преди разпъването на червения килим.

Освен притеснителния кадър от болницата, изпълнителката сподели и още няколко, като на последния виждаме порасналото ѝ детенце.

Холзи съжали, че е отишла на наградите

Въпреки че все още е слаба и не бива да ходи никъде, певицата отиде на бляскавото събитие. За него тя избра дълга черна рокля с кожен корсет в горната част. Тя я комбинира с шапка с периферия и обувки на платформа. На врата ѝ се вижда диамантено колие и висящи обеци в сходния стил.

Близо час след като пристигнала, Холзи си тръгнала. По-късно тя пише в своята история в Instagram:

„Не се чувствам много добре, затова си тръгнах рано. Трябваше да видя BTS. Отивам да си взема паста и да спя“.

Звездата благодари на своите фенове за подкрепата.

Холзи, певица,

Холзи се бори с ендометриозата от 2017 г.

Преди няколко години, преди да отиде на наградите Grammys, изпълнителката сподели, че са ѝ открили ендометриоза. Изминалият месец март бе посветен на борбата със заболяването, чието диагностициране понякога се бави. И това затруднява лечението.

Холзи призна тогава, че ендометриозата има много лица и влияе не само на психичното здраве на една жена.

„По време на възстановяването си мисля за всички вас и как ми давате силата и издръжливостта, за да мога да се справя и да просперирам“, каза тя тогава.

Тогава певицата насърчи много жени да се прегледат и припомни, че ендометриозата протича с неприятни болки, които никоя жена не бива да пренебрегва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари