IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Половинката на Ник Кенън: Нямам против, че ще има 8 деца

7 юли 2022 10 50

Диджейката израснала в голямо семейство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аби Де Ла Роса, настоящата половинка на комика Ник Кенън, която в момента е бременна с третото им дете, сподели, че не се притеснява от неговата плодовитост и факта, че има много деца от различни жени.

По време на лайв чат в Инстаграм, бременната диджейка бе попитана дали се тревожи от факта, че половинката ѝ е многодетен татко, на което тя отговори: „Израснала съм в голямо семейство. Имам 14 чичовци и лели и куп братовчеди“.

Бъдещата майка издаде, че не очаква да срещне разбиране и не го търси, а просто коментира семейната динамика.

„За мен е страхотно, че децата ми имат толкова братя и сестри. Децата са благословия.“, добави още тя.

Миналия месец Де Ла Роса (31) издаде, че през октомври очаква още едно бебе от Ник. Двойката има близнаци на 1 годинка – Зион и Зилън. Кенън е баща и на 11-годишните близнаци на Марая Кери Марокан и Монро. От Британи Бел звездата има също две деца – Голдън Сейджън (5) и Могъщата кралица (1). Ник очаква син от модела Бре Тиези.

По-рано тази година Кенън загуби 5-месечния си син Зен от Алиса Скот, който почина от тумор в мозъка.

През май актьорът призна, че след толкова много деца е обмислял да си направи вазектомия, но се е отказал.

„Не се опитвам да пренаселя Земята, но определено ще обичам и ще се грижа за всички деца, които имам“, сподели пред E! News той.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари