IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ал Пачино иска тест за бащинство

5 юни 2023 11 00

Не вярва, че е заплодил 4 пъти по-младата си приятелка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди броени дни гръмна новината, че легендата Ал Пачино отново ще става баща на 83 години. Звездата излиза с 29-годишната Нур Алфала, която твърди, че е бременна от него. Актьорът обаче се съмнява в това и е поискал ДНК тест за бащинство, твърдят негови близки пред TMZ.

По думите им Пачино имал здравословен проблем, който афектирал плодовитостта му и затова той бил в пълен „шок“, когато половинката му го изненадала, че ще става татко за четвърти път.

Той и бившата приятелка на Мик Джагър за първи път предизвикаха слухове за връзката си през април 2022 г., когато бяха забелязани да вечерят в Felix Trattoria във Венеция, Калифорния. Източници на Page Six тогава разкриха, че те се срещат още от времето на пандемията COVID-19.

„Тя се среща предимно с много богати по-възрастни мъже... От известно време е с Ал и се разбират много добре“, коментира един от тях. „Разликата във възрастта не изглежда да е проблем, въпреки че той е по-възрастен от баща ѝ“.

Не е ясно дали двойката все още е заедно, тъй като се говори, че двамата на практика били разделени отдавна.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари