IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да не остане по-назад: 82-годишният Ал Пачино ще става татко

31 май 2023 14 40

Колегата му, 79-годишният Робърт де Ниро, наскоро посрещна седмото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато младите актьори в Холивуд се борят за поредната филмова награда, то „старите кучета“ водят съвсем друга битка на доста по-различен фронт – бащинството.

След като преди месец стана ясно, че 79-годишният Робърт де Ниро е станал баща за седми път, сега разбираме, че 82-годишният му колега Ал Пачино очаква четвъртото си дете. Новината беше потвърдена от множество медии зад океана, след като първоначално беше споделена от TMZ и успя да шокира всички.

Детето на Пачино е от 29-годишната му приятелка Нур Алфалах, с която са заедно от април 2022 година. Двойката първоначално създаде слухове за връзка, когато беше засечена да вечеря в известен ресторант. По това време източници споделиха пред Page Six, че Пачино и Алфалах са заедно от известно време, но предпочитат да държат отношенията си в тайна от медиите и феновете.

Младата дама преди беше във връзка с Мик Джагър, който също е доста по-възрастен от нея. В списъка ѝ с известни мъже попадат още 60-годишният инвеститор и филантроп Николас Бегруен, както и 91-годишният Клинт Истууд, за когото обаче твърди, че са само приятели и се познават чрез богатите си семейства.

„Пачино и Нур започнаха да се виждат след пандемията. Тя излиза главно с богати възрастни мъже, като преди това излизаше за малко с Мик Джагър, а преди него беше с Николас Бегруен“, казва източник пред Page Six. Той допълва, че 29-годишната дама и 82-годишният актьор са заедно от известно време и се разбират много добре, като възрастта по никакъв начин не им пречи.

И докато някои смятат, че Алфалах е с Пачино заради парите, тя всъщност няма нужда от тях, тъй като е добре осигурена. Освен че семейството ѝ разполага със солидно богатство, Нур и сестра ѝ Реми имат сделка с филмовия продуцент и член на борда на компанията Imagine Entertainment. Тя също така е вицепрезидент на продуцентската компания Lynda Obst, която е под шапката на Sony.

Нур е първата дама, с която Пачино е забелязан след раздялата си с израелската актриса Мейтал Доан, която е имала проблем с възрастовата граница помежду им. 42-годишната дама заяви, че разликата от почти 40 години между нея и партньора ѝ е започнала да предизвиква проблеми и различия.

„Трудно е да бъдеш с толкова възрастен мъж, дори това да е Ал Пачино“, каза тя пред израелското издание La'Isha. Допълва, че двамата се скарали и тя е била тази, която е прекратила връзката, но все още го обича и се радва, че е била до него и е станала част от живота му. „За мен беше чест. Доволна съм, че нещата се получиха между нас, дори и за кратко“, казва още Доан.

Ал Пачино заби бившата на Мик Джагър

43-годишната бивша приятелка на Ал Пачино: Разделихме се заради възрастта

Подобаващо: Ал Пачино с младото си гадже на плажа

Що се отнася до бъдещото бащинство на Пачино, това ще е четвърто за него. Той има 33-годишна дъщеря Джули Мари с бившата си приятелка Джан Тарант. Също така е баща на 22-годишните близнаци Антон и Оливия, които споделя с бившата си Бевърли Д'Анджелос, с която имаше връзка от 1997 до 2003 година.

През 2014 година актьорът говори за ролята си на баща пред The New Yorker и заяви, че се грижи за децата си и никога няма да ги остави. „Аз съм отговорен за тях. Част от живота им съм. Когато не съм, това е болезнено за мен и за тях. А и аз получавам много от тях. Карат ме да не мисля само за себе си“, споделя Пачино.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 10 месеца )