IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана направи щедро дарение за ветерани и бездомници

17 септември 2023 12 00

Певицата редовно подкрепя фондация AFTP

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана е направила „огромна поръчка“ за дарения на ветерани с увреждания и бездомни в Лос Анджелис. Звездата получи огромни благодарности за своята щедрост лично от мениджмънта на Фондация „Винаги за хората“ (Always For The People Foundation – AFTP Foundation) – която има за цел да създаде „по-безопасни общности и да даде възможности на хората чрез образование, прозрачност и застъпничество“

В социалните мрежи организацията пусна официално съобщение, в което бе включено видео, което показва как основателят на организацията с нестопанска цел, Сенет Девермонт, изразява благодарност към Риана и други дарители за тяхната щедрост. В него той позира пред различни консумативи, натрупани в задната част на микробус.

Сенет – който и преди е хвалил Риана за подкрепата ѝ, споменава различни дарения във видеото, включително принадлежности за къпане и обувки.

Източник заяви пред PageSix, че Риана се е свързала със Сенет и че е „направила огромна поръчка“ да дари средства на фондацията. Твърди се, че след това той е „раздал стотици хигиенни комплекти, чорапи, дрехи, спални чували, храна, над 50 чифта обувки, тоалетна хартия, храна за кучета, каквото се сетите“.

Информаторът добави, че Риана, която наскоро посрещна второто си дете, не е могла да присъства лично, тъй като „ситуацията вкъщи е истинска лудница с новите бебета“.

Твърди се, че певицата и друг път е подавала рамо на ветераните в града като миналата година е прекарала известно време с някои от тях изслушвайки проблемите им.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари