IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин създаде аромат за истинската жена

17 ноември 2010 07 18

Джъстин Тимбърлейк съзададе парфюм за истинските жени съвместно Givenchy

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Джъстин Тимбърлейк напоследък изостави певческата си кариера, за да се изявява като актьор, а сега споделя, че неговият дамски парфюм е олицетворение на модерната жена.

Той казва: „Модерната жена не се нуждае от нещо приказно. Няма нужда от парфюм, който има лек аромат и я кара да се чувства като Пепеляшка. Трябва й нещо истинско“.

Джъстин е създал своя мъжки парфюм „Play for Him“ съвместно с компанията Givenchy, но споделя, че дори не е имал планове да създаде ухание за жени.

„Винаги съм харесвал марката Givenchy, защото е модерна. Нашето партньорство се базираше на това да създадем парфюм за мъже. Но мисля, че те видяха възможността, която се открива и решихме да се възползваме, създавайки и парфюм за жени“, казва Тимбърлейк пред списание People.

“Някой ден сигурно единствено ароматът на тялото ще бъде афродизиак, разбира се всичко зависи от самото тяло, това е нещо интимно. Но за сега, решихме да създадем парфюм, които се състои от много пластове“.

„Всичко зависи от пластовете – все пак жената трябва да е загадъчна, докато не се разкрият всички слоеве“.

Романтичен както обикновено. Има мъже, на които просто им идва от вътре.

КоментариКоментари