IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи имала спартански спортен режим

6 октомври 2011 11 30

Моделът разполагал с трима треньори

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Хубавицата Роузи Хънтингтън-Уайтли  дължи прекрасната си фигура на сериозни тренировки. Звездата признала, че не е от тези, които просто си седят и хапват и разчитат на гена. Моделът се е обградил с треньори, така че, където и да иде, да има кой да се погрижи за формата й.

„Доста работа е. Имам три треньора – Джеймс Дуригън в Лондон, Джейсън Уолш в Лос Анджелис и моя приятел Джъстин е Ню Йорк. Това означава, че където и да ида няма как да пропусна фитнес-тренировките", споделила 24-годишната красавица за сериозния си спортен режим.

Уайтли, разбира се, залагала и на салатките, защото само с упражнения не ставало. Според нея спортът е в началото на всичко, но ограниченията в храненето са част от ежедневието на всеки модел.

„На мен ми действа много добре спирането на въглехидратите. Правя го винаги преди големи събития", допълнила Роузи. Тя гледала в чинията си да има основно протеини и зеленчуци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари